Werkwijze Kastenstudio-Utrecht

Stap 1: Uw wensen inventariseren

Voor een passend advies zullen wij de nodige gegevens verzamelen. Dit zal worden gevormd naar een 3D ontwerp.
Deze inventarisatie kan in onze showroom en ontwerpstudio op afspraak plaatsvinden of maak gebruik van ons offerte-aanvraagformulier.

Optie 1: In onze showroom

In alle rust gaan wij met u ontwerpen. Bij bezoek aan onze showroom kunt u realtime meekijken wat het eindresultaat wordt dankzij ons 3D tekenprogramma. Daarnaast beschikken wij over demonstratiemeubelen, zodat u een goede indruk krijgt van onze kwaliteit en mogelijkheden.

Optie 2: Aanvraag via offerteformulier

Geef direct uw wensen door. Upload uw schets, idee, ontwerp of foto, of vertel ons uw wensen via het offerteformulier.

Stap 2: Uw meubel op maat produceren

Wanneer u akkoord gaat met de aangeboden offerte zullen wij het meubel gaan produceren op basis van het ingediende ontwerp. De gemiddelde productietijd ligt rond de 6 weken.
De maatwerk schuifdeurkasten of meer complexe maatwerk wandsystemen komen wij altijd gratis bij u inmeten. Zo loopt u geen risico en bent u verzekerd van de juiste maatvoering.

Stap 3: Het afleveren en installeren van uw meubel

Kastenstudio-Utrecht neemt contact met u op voor bezorgen en/of monteren.
Wij zijn een CBW erkend bedrijf en werken volgens CBW leveringsvoorwaarden.

Bel mij ik wil graag advies thuis

Montageservice

Wij bezorgen en monteren door heel Nederland.

Heeft u geen tijd of zin uw kasten te monteren? Wij werken samen met een zeer professionele montagedienst. Wij dragen de opdracht zorgvuldig aan hen over en zij komen de kast graag netjes en vakkundig monteren.

De montagekosten staan optioneel op uw offerte.

Leveringsvoorwaarden CBW

Wij zijn een CBW erkend bedrijf en werken volgens de CBW leveringsvoorwaarden.

Veilig aanbetalen

Bij opdracht ontvangt u een aanbetalingsfactuur van 20% van de orderwaarde. Nadat wij uw betaling hebben ontvangen gaat uw meubel of kast in productie.

Wanneer uw bestelling gereed is zullen wij u hierover informeren. U ontvangt de eindfactuur. Deze kunt u middels internetbankieren voldoen. Als deze is voldaan zullen wij met u, in overleg, bezorging en/of montage inplannen.
U kunt veilig aanbetalen. Wij zijn CBW-erkend.

Persoonlijke aandacht

Van ontwerp tot realisatie.

Kastenstudio Utrecht blijft voorlopig geopend!

Ondanks de gevolgen van het Corona virus hebben wij besloten onze showroom open te houden en kunnen wij u van dienst zijn bij al uw vragen. Indien u voorbeeldmodellen wilt zien die u via de inspiratiepagina’s hebt gezien, kunt u de modellen zien op locatie. Uiteraard volgen wij de richtlijnen van het RIVM. Graag even een afspraak maken dan kunt u in alle rust en op gepaste afstand de modellen bekijken. Indien u liever op afstand contact wilt hebben kunnen wij u altijd telefonisch te woord staan om één en ander door te nemen. Wij hebben een prachtig (teken)programma zodat u, indien gewenst, een prima indruk kunt krijgen van de kast die u wenst. Aarzel of schroom niet maar neem contact op. We zijn te allen tijde bereid u van dienst te zijn. Wij zijn bereikbaar op de volgende telefoonnummers: 030 - 231 75 36 of 06 - 12 44 83 58. Met vriendelijke groet, Team Kastenstudio Utrecht