Nuvola kastenstudio Utrecht

Nuvola

Een Nuvola meubelstuk sluit tot in detail aan bij al uw wensen. Of het nu gaat om een wandmeubel, boekenkast, sideboard of tv-audiomeubel. Mooi, maar vooral ook slim ingedeeld en ruim genoeg om alles er in op te bergen.
Van ieder meubelstuk bepaalt u de hoogte, breedte en diepte. Ook de indeling is geheel naar keuze. Wenst u open vakken of juist deuren laden of kleppen dan is dit allemaal mogelijk.
Materiaal keuze te over. Lak, hoogglans lak, fineer, melamine en glas. En dat in een altijd passende kleur.
Met de vele accessoires van boekenkasttrap, ledverlichting tot tv-element maakt u uw meubel nog persoonlijker.
Nuvolameubelen met praktische opberg oplossingen zijn een aanwinst in uw interieur.
Bij Kastenstudio Utrecht ontwerpen wij voor u of samen met u het ideale meubel. Zo ontstaat er een uniek meubel waarvan u jarenlang woonplezier zult hebben.

Nuvola kasten ter inspiratie

Kastenstudio Utrecht blijft voorlopig geopend!

Ondanks de gevolgen van het Corona virus hebben wij besloten onze showroom open te houden en kunnen wij u van dienst zijn bij al uw vragen. Indien u voorbeeldmodellen wilt zien die u via de inspiratiepagina’s hebt gezien, kunt u de modellen zien op locatie. Uiteraard volgen wij de richtlijnen van het RIVM. Graag even een afspraak maken dan kunt u in alle rust en op gepaste afstand de modellen bekijken. Indien u liever op afstand contact wilt hebben kunnen wij u altijd telefonisch te woord staan om één en ander door te nemen. Wij hebben een prachtig (teken)programma zodat u, indien gewenst, een prima indruk kunt krijgen van de kast die u wenst. Aarzel of schroom niet maar neem contact op. We zijn te allen tijde bereid u van dienst te zijn. Wij zijn bereikbaar op de volgende telefoonnummers: 030 - 231 75 36 of 06 - 12 44 83 58. Met vriendelijke groet, Team Kastenstudio Utrecht