fusiontables

 

Fusiontables

Al meer dan 85 jaar ontwerpt en maakt de Aramith-groep producten die de consument een duidelijke meerwaarde bieden. Zij concentreren zich al sinds de oprichting van het bedrijf in 1923 op producten van de hoogste kwaliteit en hebben hun aanbod voortdurend aangepast aan de evolutie van het leven en van hun klanten. De bereidheid om te luisteren, kijken, analyseren en anticiperen, heeft hen in staat gesteld om producten te lanceren die het leven aangenamer maken.

In een tijd waarin vele mensen uren alleen doorbrengen voor de computer, is samen plezier maken met vrienden de ideale manier om het evenwicht in het leven te behouden.

Geniet van uw maaltijd en speel daarna gezamenlijk een partijtje Poolbiljart!

Na het eten, of na de vergadering, tovert u de Fusiontable in een handomdraai om in een moderne Pooltafel. U schuift gewoon de zitbanken onder de tafel, verwijdert de 3 topbladen en u bent klaar voor een partijtje pool.

Fusion tables ter inspiratie

Kastenstudio Utrecht blijft voorlopig geopend!

Ondanks de gevolgen van het Corona virus hebben wij besloten onze showroom open te houden en kunnen wij u van dienst zijn bij al uw vragen. Indien u voorbeeldmodellen wilt zien die u via de inspiratiepagina’s hebt gezien, kunt u de modellen zien op locatie. Uiteraard volgen wij de richtlijnen van het RIVM. Graag even een afspraak maken dan kunt u in alle rust en op gepaste afstand de modellen bekijken. Indien u liever op afstand contact wilt hebben kunnen wij u altijd telefonisch te woord staan om één en ander door te nemen. Wij hebben een prachtig (teken)programma zodat u, indien gewenst, een prima indruk kunt krijgen van de kast die u wenst. Aarzel of schroom niet maar neem contact op. We zijn te allen tijde bereid u van dienst te zijn. Wij zijn bereikbaar op de volgende telefoonnummers: 030 - 231 75 36 of 06 - 12 44 83 58. Met vriendelijke groet, Team Kastenstudio Utrecht