Schuifdeurkast op maat

Garderobekasten en/of linnenkasten met schuifdeuren worden vaak aangeduid als schuifdeurkasten. Een kast met schuifdeuren kent meer toepassingen. Omdat de schuifdeuren vaak los staan van het interieur zijn schuifdeurkasten ook toepasbaar als voorraadkast en ordnerkast maar ook als een entree naar uw walk-in closet.
Details maken het verschil, zo zijn op maat gemaakte Loft- of Stijldeuren waarbij de combinatie van deurmodellen, kleuren en accessoires naadloos aansluiten bij elke woonstijl, een aanwinst in uw woning. Barn stijldeuren, gecombineerd met stoere industriële grepen geven uw woning een meer landelijke uitstraling. Of kies voor omlijste deuren met een ruime keuze aan deurvullingen. Mix en match met paneel-, spiegel- en glasdeuren. Kortom, wat past bij het karakter van uw woning.
Wij werken samen met topmerken als Raffito, Lundia, Nolte, Mab en Noteborn.

 

 

Inspiratie voor uw inbouw schuifdeurkast op maat

 

 

Offerte aanvragen

De eerste stap naar uw ideale kast op maat. Vraag hier geheel kosteloos en vrijblijvend offerte aan en ontvang binnen 48 uur een gratis 3D ontwerp van uw kast op maat. Daarna nemen wij contact met u op om de details van uw meubel verder met u door te nemen.

Showroom bezoeken

In onze showroom ontwerpen wij geheel vrijblijvend, onder het genot van een kopje koffie, samen met u uw kast op maat. Volledig in 3D. U krijgt een indruk van de kwaliteit, de mogelijkheden en materialen. Bezoek onze showroom. Wij zijn u graag van dienst.

Kastenstudio Utrecht blijft voorlopig geopend!

Ondanks de gevolgen van het Corona virus hebben wij besloten onze showroom open te houden en kunnen wij u van dienst zijn bij al uw vragen. Indien u voorbeeldmodellen wilt zien die u via de inspiratiepagina’s hebt gezien, kunt u de modellen zien op locatie. Uiteraard volgen wij de richtlijnen van het RIVM. Graag even een afspraak maken dan kunt u in alle rust en op gepaste afstand de modellen bekijken. Indien u liever op afstand contact wilt hebben kunnen wij u altijd telefonisch te woord staan om één en ander door te nemen. Wij hebben een prachtig (teken)programma zodat u, indien gewenst, een prima indruk kunt krijgen van de kast die u wenst. Aarzel of schroom niet maar neem contact op. We zijn te allen tijde bereid u van dienst te zijn. Wij zijn bereikbaar op de volgende telefoonnummers: 030 - 231 75 36 of 06 - 12 44 83 58. Met vriendelijke groet, Team Kastenstudio Utrecht