Schuifdeurkast op maat

Een schuifdeurkast op maat is ideaal, zeker wanneer u ruimte wilt besparen. Kasten met schuifdeuren zorgen ervoor dat u meer vloeroppervlak in de ruimte kunt benutten. U hoeft immers geen rekening te houden met openslaande deuren. Daarnaast wordt een schuifdeurkast op maat gemaakt naar de ruimte waarin u de kast wilt plaatsen. Hierdoor kunt u de totale ruimte benutten en houdt u geen hoekjes en gaatjes over die te klein zijn om goed te gebruiken. Bij Kastenstudio Utrecht bent u van harte welkom voor een mooie, sterke schuifdeurkast op maat. Wij werken samen met diverse topmerken, zoals Raffito, Nolte, Fusiontables en ABC quadrant.

Schuifdeurkast op maat
maatwerk schuifdeurkast

Een maatwerk schuifdeurkast van Kastenstudio Utrecht

Wij leveren u altijd een maatwerk schuifdeurkast die perfect aan uw wensen en eisen voldoet. Het is ons doel om u blij te maken met uw kast op maat. Hier zetten wij ons dan ook optimaal voor in, met veel kennis en ervaring. U kunt van ons dan ook altijd het beste verwachten, zoals:

  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Op basis van uw wensen uitgevoerd
  • Nauwkeurige afwerking
  • Altijd de perfecte maatvoering
  • Zeer lange levensduur

Toepassingen van een schuifdeurkast op maat

Een schuifdeurkast op maat kan worden ontworpen en vervaardigd voor de meest uiteenlopende doeleinden. Bent u op zoek naar een mooie linnenkast of garderobekast met schuifdeuren? Dan kunnen wij voor u een mooie kast ontwerpen. Gaat uw voorkeur uit naar een maatwerk schuifdeurkast in de vorm van een ordnerkast, een voorraadkast of misschien zelfs wel een walk-in closet? Ook dat is zeker mogelijk. Bij Kastenstudio Utrecht werken we met de beste en meest ervaren vakmensen die graag uw ideale maatwerk schuifdeurkast ontwerpen.

Toepassingen schuifdeurkast op maat
maatwerk schuifdeurkast utrecht

Een maatwerk schuifdeurkast die perfect bij u past

Wanneer u kiest voor een schuifdeurkast op maat, dan kiest u voor een kast die op alle punten perfect voldoet aan uw persoonlijke voorkeuren. Er zijn eindeloos veel deurmodellen beschikbaar en u heeft de keuze uit talloze kleuren en materialen. Iedere stijl is mogelijk, van landelijk en klassiek tot industrieel en modern. Uiteraard zorgen wij voor de indeling die het best bij u past. Daarnaast adviseren wij u graag bij het maken van de keuzes voor uw schuifdeurkast op maat. Kiest u bijvoorbeeld voor spiegeldeuren, paneeldeuren of misschien wel glasdeuren? Samen komen wij tot het kastontwerp dat écht perfect bij u en uw bestaande interieur past.

Kom eens langs voor uw schuifdeurkast op maat

Wilt u een schuifdeurkast op maat laten maken door Kastenstudio Utrecht? Dan nodigen wij u uit om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom in Utrecht. Hier gaan wij graag met u aan de slag om, met behulp van ons 3D ontwerpprogramma, de perfecte kast te ontwerpen. Wilt u eerst meer weten over een schuifdeurkast op maat? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Schuifdeurkast op maat Utrecht

Inspiratie voor uw inbouw schuifdeurkast op maat

 

 

Contact opnemen

Heeft u vragen of wilt u meer informatie neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bellen, mailen of het contactformulier invullen.
Ook kunt u een afspraak maken in onze showroom waar wij samen met u uw kast op maat ontwerpen.

Showroom bezoeken

In onze showroom ontwerpen wij geheel vrijblijvend, onder het genot van een kopje koffie, samen met u uw kast op maat. Volledig in 3D. U krijgt een indruk van de kwaliteit, de mogelijkheden en materialen. Bezoek onze showroom. Wij zijn u graag van dienst.