Schuifdeurkast op maat

Garderobekasten en/of linnenkasten met schuifdeuren worden vaak aangeduid als schuifdeurkasten. Een kast met schuifdeuren kent meer toepassingen. Omdat de schuifdeuren vaak los staan van het interieur zijn schuifdeurkasten ook toepasbaar als voorraadkast en ordnerkast maar ook als een entree naar uw walk-in closet.
Details maken het verschil, zo zijn op maat gemaakte Loft- of Stijldeuren waarbij de combinatie van deurmodellen, kleuren en accessoires naadloos aansluiten bij elke woonstijl, een aanwinst in uw woning. Barn stijldeuren, gecombineerd met stoere industriële grepen geven uw woning een meer landelijke uitstraling. Of kies voor omlijste deuren met een ruime keuze aan deurvullingen. Mix en match met paneel-, spiegel- en glasdeuren. Kortom, wat past bij het karakter van uw woning.
Wij werken samen met topmerken als Raffito, Lundia, Nolte, Mab en Noteborn.

 

 

Inspiratie voor uw inbouw schuifdeurkast op maat

Offerte aanvragen

De eerste stap naar uw ideale kast op maat. Vraag hier geheel kosteloos en vrijblijvend offerte aan en ontvang binnen 48 uur een gratis 3D ontwerp van uw kast op maat. Daarna nemen wij contact met u op om de details van uw meubel verder met u door te nemen.

Showroom bezoeken

In onze showroom ontwerpen wij geheel vrijblijvend, onder het genot van een kopje koffie, samen met u uw kast op maat. Volledig in 3D. U krijgt een indruk van de kwaliteit, de mogelijkheden en materialen. Bezoek onze showroom. Wij zijn u graag van dienst.