ABC Quadrant ABC Quadrant

ABC Quadrant is een elegant en volledig tijdloos modulair kastsysteem van het Deense merk ABC-Reoler. Quadrant wordt opgebouwd met in kleur gelakte MDF-panelen. Deze panelen hebben een dikte van slechts 12 mm.

Quadrant maakt gebruik van gepatenteerde aluminium koppel- /verbindingsstukken. Deze koppelstukken maken het mogelijk met zeer dunne MDF panelen een sterke modulaire systeemkast te maken.
Tevens is Quadrant een flexibel kastsysteem. Na het opbouwen kunt u de kast eenvoudig anders indelen, of zelfs het kastontwerp geheel aanpassen.

De kast kan in 23, 33 of 42 cm diepte geleverd worden. Ook kunt u de drie dieptes in één kast combineren. De draagkracht per schap is maar liefst 25 kg.

Quadrant is leverbaar op pootjes, met plint of wielen. De kast is ook geschikt om aan de wand te hangen.
De dunne afgeronde panelen in combinatie met de aluminium designdetails geven de kast een minimalistische uitstraling. Het eenvoudige en stijlvolle ontwerp maakt het kastsysteem geschikt voor alle kamers in uw woning.

 

ABC Quadrant kasten en inrichting ter inspiratie

Kastenstudio Utrecht blijft voorlopig geopend!

Ondanks de gevolgen van het Corona virus hebben wij besloten onze showroom open te houden en kunnen wij u van dienst zijn bij al uw vragen. Indien u voorbeeldmodellen wilt zien die u via de inspiratiepagina’s hebt gezien, kunt u de modellen zien op locatie. Uiteraard volgen wij de richtlijnen van het RIVM. Graag even een afspraak maken dan kunt u in alle rust en op gepaste afstand de modellen bekijken. Indien u liever op afstand contact wilt hebben kunnen wij u altijd telefonisch te woord staan om één en ander door te nemen. Wij hebben een prachtig (teken)programma zodat u, indien gewenst, een prima indruk kunt krijgen van de kast die u wenst. Aarzel of schroom niet maar neem contact op. We zijn te allen tijde bereid u van dienst te zijn. Wij zijn bereikbaar op de volgende telefoonnummers: 030 - 231 75 36 of 06 - 12 44 83 58. Met vriendelijke groet, Team Kastenstudio Utrecht