Raffito kastenstudio Utrecht

Raffito

Raffitokasten op maat staat voor klasse en vakmanschap, heeft oog voor detail en stijl met een vleugje Italiaans design. Raffito streeft met maatwerkkasten naar de juiste balans tussen strakke lijnen en moderne vormen. Een mix van stijlen en trends met spanning in contrasten van materialen.
Zakelijk, landelijk, modern of huiselijk. Elke kast kan naar wens worden samengesteld met een eigen karakter. Alles wordt geheel op maat gemaakt zodat het de ruimte optimaal benut.
Laat u inspireren en combineer de elementen naar uw wensen om een unieke kast op maat samen te stellen.

Raffito kasten en inrichting ter inspiratie

Kastenstudio Utrecht blijft voorlopig geopend!

Ondanks de gevolgen van het Corona virus hebben wij besloten onze showroom open te houden en kunnen wij u van dienst zijn bij al uw vragen. Indien u voorbeeldmodellen wilt zien die u via de inspiratiepagina’s hebt gezien, kunt u de modellen zien op locatie. Uiteraard volgen wij de richtlijnen van het RIVM. Graag even een afspraak maken dan kunt u in alle rust en op gepaste afstand de modellen bekijken. Indien u liever op afstand contact wilt hebben kunnen wij u altijd telefonisch te woord staan om één en ander door te nemen. Wij hebben een prachtig (teken)programma zodat u, indien gewenst, een prima indruk kunt krijgen van de kast die u wenst. Aarzel of schroom niet maar neem contact op. We zijn te allen tijde bereid u van dienst te zijn. Wij zijn bereikbaar op de volgende telefoonnummers: 030 - 231 75 36 of 06 - 12 44 83 58. Met vriendelijke groet, Team Kastenstudio Utrecht