moduloo kastenstudio Utrecht

 

ModulooModuloo kastenstudio Utrecht

Eenvoudig op maat gemaakt

Modulookasten zijn multifunctioneel en goed te gebruiken als boekenkast, speelgoedkast, Tv-meubel, vitrinekast of kledingkast. Met zijn bijzondere uitstraling heb je altijd een unieke kast in huis. Een opvallend strak design met prachtige details. Natuurlijk biedt de Modulookast voldoende opbergruimte voor al uw kostbare bezittingen. Open of juist gesloten, met laden of deuren. U kunt zo hoog gaan als u wilt. Er zijn wel eens Modulookasten gebouwd met een hoogte van 6 meter. Ze zijn ook zeer geschikt als project meubilair.

Modulookasten zijn eenvoudig zelf te monteren. Heeft u geen tijd of zin? De Moduloo montagedienst komt de kast vakkundig bij u thuis monteren.
Ook Moduloo is betrokken bij het milieu, zij zijn daarom voortdurend bezig producten te maken op de meest eco-vriendelijke wijze, met de gedachte dat de meubelen een leven lang meegaan. Het verwerkte hout is FSC-gecertificeerd en afkomstig uit verantwoord beheerde bossen. Een Modulookast is 100% recyclebaar tot aan het perspex-materiaal aan toe.

Moduloo kasten ter inspiratie

Kastenstudio Utrecht blijft voorlopig geopend!

Ondanks de gevolgen van het Corona virus hebben wij besloten onze showroom open te houden en kunnen wij u van dienst zijn bij al uw vragen. Indien u voorbeeldmodellen wilt zien die u via de inspiratiepagina’s hebt gezien, kunt u de modellen zien op locatie. Uiteraard volgen wij de richtlijnen van het RIVM. Graag even een afspraak maken dan kunt u in alle rust en op gepaste afstand de modellen bekijken. Indien u liever op afstand contact wilt hebben kunnen wij u altijd telefonisch te woord staan om één en ander door te nemen. Wij hebben een prachtig (teken)programma zodat u, indien gewenst, een prima indruk kunt krijgen van de kast die u wenst. Aarzel of schroom niet maar neem contact op. We zijn te allen tijde bereid u van dienst te zijn. Wij zijn bereikbaar op de volgende telefoonnummers: 030 - 231 75 36 of 06 - 12 44 83 58. Met vriendelijke groet, Team Kastenstudio Utrecht