Inloopkast op maat

Al uw kleding netjes en overzichtelijk in uw eigen inloopkast. Een walk-in closet met alle mogelijke manieren van opbergen. Laden, garderobeliften, schoenenrekken en uittrekbare legplanken zijn slechts een voorbeeld van de vele mogelijkheden. Ook is er een keur aan verschillende verlichtingsarmaturen die uw inloopkast zullen verrijken.

Leverbaar in diverse kleuren, hout- of linnendecor.

Misschien heeft u uw inloopkast al geheel voor ogen maar heeft u deze nog niet gevonden. Bij Kastenstudio Utrecht is veel mogelijk. Maatwerk is bij ons immers standaard. Vertel ons tijdens een bezoek aan onze showroom uw wensen en wij maken samen met u een 3D ontwerp van uw inloopkast op maat. Wij werken op afspraak.

Inspiratie voor uw inloopkast op maat

 

 

Contact opnemen

Heeft u vragen of wilt u meer informatie neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bellen, mailen of het contactformulier invullen.
Ook kunt u een afspraak maken in onze showroom waar wij samen met u uw kast op maat ontwerpen.

Showroom bezoeken

In onze showroom ontwerpen wij geheel vrijblijvend, onder het genot van een kopje koffie, samen met u uw kast op maat. Volledig in 3D. U krijgt een indruk van de kwaliteit, de mogelijkheden en materialen. Bezoek onze showroom. Wij zijn u graag van dienst.