Inloopkast op maat

Al uw kleding netjes en overzichtelijk in uw eigen inloopkast op maat. Een walk-in closet met alle mogelijke manieren van opbergen. Laden, garderobeliften, schoenenrekken en uittrekbare legplanken zijn slechts een voorbeeld van de vele mogelijkheden. Ook is er een keur aan verschillende verlichtingsarmaturen die uw inloopkast zullen verrijken.

Leverbaar in diverse kleuren, hout- of linnendecor.

Misschien heeft u uw inloopkast al geheel voor ogen maar heeft u deze nog niet gevonden. Bij Kastenstudio Utrecht is veel mogelijk. Maatwerk is bij ons immers standaard. Vertel ons tijdens een bezoek aan onze showroom uw wensen en wij maken samen met u een ontwerp van uw inloopkast op maat. Wij werken op afspraak.

Inloopkast op maat

Een inloopkast op maat is voor velen de ultieme droom. Vaak wordt gedacht dat de droom nooit uit zal komen, omdat een maatwerk inloopkast erg duur is. Kastenstudio Utrecht bewijst u dat een inloopkast op maat zeker binnen handbereik is, ook voor u.

Wij gaan graag voor u aan de slag om een mooi ontwerp op maat te maken en te realiseren. Hiervoor zetten wij niet alleen een jarenlange ervaring in, maar wij maken ook uitsluitend gebruik van de beste materialen. Zo werken wij met verschillende topmerken uit de branche samen, waaronder Noteborn, Raffito, Mab en Nolte.

Wanneer wij voor u een maatwerk inloopkast maken, dan bent u zeker van de beste kwaliteit tegen een fijne prijs. Zo zorgen wij ervoor dat u bij ons altijd profiteert van een gunstige prijs-kwaliteitverhouding.

inloopkast op maat
inloopkast op maat

Wij realiseren uw ideale inloopkast op maat

Wij vinden het belangrijk dat u uit kunt kijken naar een inloopkast die perfect bij u past én die goed aansluit bij de ruimte waarin deze wordt gerealiseerd. Daarom luisteren wij goed naar uw wensen en eisen, zodat wij zeker kunnen stellen dat wij u een inloopkast op maat bieden die écht aan al uw verwachtingen voldoet. Hierbij bieden wij u de beste garanties, zoals:

  • Maatvoering tot in het detail precies
  • Een zorgvuldig uitgevoerde afwerking
  • Maximale kwaliteit voor een lange levensduur
  • Vriendelijke tarieven
  • Volledig op basis van uw wensen en eisen

Een walk-in closet van sterke kwaliteit

Kastenstudio Utrecht maakt de meest uiteenlopende maatwerk kasten. Zo kunt u zeker niet alleen bij ons terecht voor een inloopkast op maat. Wij bieden onder meer ook garderobekasten, boekenkasten, voorraadkasten en schuifdeurkasten op maat.

Vaak is het zo dat een standaard oplossing geen optie is wanneer u een inloopkast, ofwel een walk-in closet, wilt. Standaard maatvoeringen komen zelden overeen met de beschikbare ruimte. Maatwerk is dan de juiste oplossing en wij laten u graag zien dat maatwerk heel betaalbaar kan zijn.

Wij realiseren voor u een inloopkast op maat van zeer sterke kwaliteit, zodat u er jarenlang veel plezier van heeft. Uiteraard denken wij graag met u mee over de meest praktische indeling en de gewenste afwerking.

inloopkast op maat
inloopkast op maat

Kies nu voor een inloopkast op maat

Blijf niet dromen van een inloopkast op maat. Bij ons bent u welkom voor een maatwerk inloopkast tegen een fijne prijs. Kom gerust eens, op afspraak, langs in onze showtoom in Utrecht. Hier bespreken wij direct uw wensen en eisen.

Wilt u eerst meer informatie of een eerlijk advies over een inloopkast op maat? Neem dan contact met ons op.

 

Inspiratie voor uw inloopkast op maat

 

 

Contact opnemen

Heeft u vragen of wilt u meer informatie neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bellen, mailen of het contactformulier invullen.
Ook kunt u een afspraak maken in onze showroom waar wij samen met u uw kast op maat ontwerpen.

Showroom bezoeken

In onze uitgebreide showroom ontwerpen wij geheel vrijblijvend, onder het genot van een lekker kopje koffie, samen met u uw kast op maat. U krijgt dan direct een indruk van de topkwaliteit, de uitgebreide mogelijkheden en enorme diversiteit aan materialen. Bezoek onze showroom. Wij zijn u graag van dienst.