Inloopkast op maat

Al uw kleding netjes en overzichtelijk in uw eigen inloopkast. Een walk-in closet met alle mogelijke manieren van opbergen. Laden, garderobeliften, schoenenrekken en uittrekbare legplanken zijn slechts een voorbeeld van de vele mogelijkheden. Ook is er een keur aan verschillende verlichtingsarmaturen die uw inloopkast zullen verrijken.

Leverbaar in diverse kleuren, hout- of linnendecor.

Misschien heeft u uw inloopkast al geheel voor ogen maar heeft u deze nog niet gevonden. Bij Kastenstudio Utrecht is veel mogelijk. Maatwerk is bij ons immers standaard. Vertel ons uw wensen of upload uw schets en ontvang vrijblijvend een 3D ontwerp van uw inloopkast op maat.

Inspiratie voor uw inloopkast op maat

Offerte aanvragen

De eerste stap naar uw ideale kast op maat. Vraag hier geheel kosteloos en vrijblijvend offerte aan en ontvang binnen 48 uur een gratis 3D ontwerp van uw kast op maat. Daarna nemen wij contact met u op om de details van uw meubel verder met u door te nemen.

Showroom bezoeken

In onze showroom ontwerpen wij geheel vrijblijvend, onder het genot van een kopje koffie, samen met u uw kast op maat. Volledig in 3D. U krijgt een indruk van de kwaliteit, de mogelijkheden en materialen. Bezoek onze showroom. Wij zijn u graag van dienst.