Nolte Möbel is een van de belangrijkste producenten van kledingkasten. Het aanhoudende succes wordt onderbouwd door continu de innovatieve design- en functionele concepten verder te ontwikkelen. Op individuele klantenwensen wordt door middel van maatwerk ingegaan.
Dankzij het design en het comfort van de producten van Nolte Möbel krijgen mensen nieuwe ideeën om hun omgeving in te richten.
Bij alle Nolte producten speelt behalve de kwaliteit, het design en de functionaliteit ook de verantwoordelijkheid voor het milieu een grote rol. Vandaar dat alle ondernemingen van de Nolte groep met het FSC®-keurmerk zijn onderscheiden. Het keurmerk staat voor een verantwoorde omgang met het wereldwijde bosbestand.

Nolte Möbel

Nolte kasten en inrichting ter inspiratie

Kastenstudio Utrecht blijft voorlopig geopend!

Ondanks de gevolgen van het Corona virus hebben wij besloten onze showroom open te houden en kunnen wij u van dienst zijn bij al uw vragen. Indien u voorbeeldmodellen wilt zien die u via de inspiratiepagina’s hebt gezien, kunt u de modellen zien op locatie. Uiteraard volgen wij de richtlijnen van het RIVM. Graag even een afspraak maken dan kunt u in alle rust en op gepaste afstand de modellen bekijken. Indien u liever op afstand contact wilt hebben kunnen wij u altijd telefonisch te woord staan om één en ander door te nemen. Wij hebben een prachtig (teken)programma zodat u, indien gewenst, een prima indruk kunt krijgen van de kast die u wenst. Aarzel of schroom niet maar neem contact op. We zijn te allen tijde bereid u van dienst te zijn. Wij zijn bereikbaar op de volgende telefoonnummers: 030 - 231 75 36 of 06 - 12 44 83 58. Met vriendelijke groet, Team Kastenstudio Utrecht