Boekenkast op maat

Een boekenkast op maat is een fantastisch idee wanneer u uw boeken op een mooie manier wilt presenteren op een perfecte plek in huis. Het is zonde om die prachtige boeken op te bergen achter deuren. U bent trots op uw boeken en dat laat u graag zien. Logisch! Boeken worden het mooist gepresenteerd in een boekenkast die voor het formaat van de boeken gemaakt lijkt te zijn. Met een boekenkast op maat is dit echt het geval. U kunt een maatwerk boekenkast bestellen in een hoog en smal ontwerp, waardoor stripboeken en pockets er perfect in passen. Heeft u grote kookboeken, kunstboeken of andere hobbyboeken van groot formaat? Dan is een maatwerk boekenkast in een diep ontwerp een goede keuze. Bij Kastenstudio Utrecht kunt u altijd een boekenkast op maat voor uw boeken laten maken.

boekenkast op maat

Waarom een boekenkast op maat?

Een boekenkast op maat is perfect voor een grotere verzameling boeken, of het nu gaat om boeken in hetzelfde formaat of om boeken in een wisselende vormgeving. Voor iedere boekencollectie kan er een prachtige boekenkast op maat worden gemaakt. Kastenstudio Utrecht gaat graag voor u aan de slag om een boekenkast naar wens te maken. Wij geven u een aantal goede redenen om voor een maatwerk boekenkast te kiezen:

  • Een maatwerk boekenkast past altijd in de ruimte
  • U kunt de stijl, kleur en afwerking zelf bepalen
  • De boekenkast kan worden afgestemd op uw boekenmaat
  • Bij Kastenstudio Utrecht altijd een snelle service
  • Garantie op een hoge kwaliteit en lange levensduur

Een maatwerk boekenkast van hoge kwaliteit

Een standaard boekenkast past gewoonweg niet altijd mooi in de ruimte. Er blijft langs de wand net een onhandige ruimte over of u komt juist net wat ruimte te kort voor die boekenkast die u zo mooi vindt. Misschien wilt u wel een boekenkast die perfect onder een schuine wand past.

Bij Kastenstudio Utrecht kan het allemaal! Wij zorgen voor een maatwerk boekenkast die perfect in de ruimte past én optimaal past bij uw wensen en eisen. Wij bespreken alle mogelijkheden met u en denken met u mee. Wilt u bijvoorbeeld een boekenkast met laden, kleppen of deuren? Wilt u een lichte afwerking of past een donkere kleur beter bij uw interieur? Samen nemen we alles door tot we uitkomen bij het perfecte ontwerp voor uw boekenkast op maat.

boekenkast op maat
boekenkast op maat

Wij ontwerpen en maken graag uw boekenkast op maat!

Wilt u een boekenkast op maat laten maken? Wij ontwerpen de kast graag samen met u, zodat u een helder beeld heeft van het mogelijke resultaat. Maak een afspraak voor uw bezoek aan onze showroom of neem vrijblijvend contact met ons op.

Waarom kiezen voor een boekenkastkast op maat van Kastenstudio Utrecht?

 

N

persoonlijke service

N

de beste kwaliteit

N

uitstekende prijs-kwaliteit verhouding

N

vrijblijvend 3-D ontwerp

N

gratis en vrijblijvend advies

boekenkast op maat

Inspiratie voor uw boekenkast op maat

Contact opnemen

Heeft u vragen of wilt u meer informatie neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bellen, mailen of het contactformulier invullen.
Ook kunt u een afspraak maken in onze showroom waar wij samen met u uw kast op maat ontwerpen.

Showroom bezoeken

In onze uitgebreide showroom ontwerpen wij geheel vrijblijvend, onder het genot van een lekker kopje koffie, samen met u uw kast op maat. U krijgt dan direct een indruk van de topkwaliteit, de uitgebreide mogelijkheden en enorme diversiteit aan materialen. Bezoek onze showroom. Wij zijn u graag van dienst.