ABC Classic

Het ABC Classic houten schappen systeem is uniek in zijn functionaliteit en flexibiliteit. Het vertegenwoordigt een klassieker in de markt van het schappen systeem. De verschillende hoogtes, breedtes, diepten en de verschillende ingebouwde accessoire mogelijkheden zorgen ervoor dat het systeem veel individuele opbergproblemen kan oplossen.

De ontwikkeling en de productie is begonnen in 1975. De basiselementen; de staander en de legplanken zijn sinds de introductie van het systeem nagenoeg hetzelfde gebleven. Om aan de veranderende vraag te voldoen zijn van tijd tot tijd nieuwe elementen toegevoegd.
ABC Classic wordt geproduceerd in onbehandeld, massief, Scandinavisch grenenhout. Al het hout is afkomstig uit Europese productiebossen die op een duurzame manier worden beheerd en herbeplant.

U kunt de schappen onbehandeld gebruiken, of u kunt deze behandelen met lak, was, zeep of verf naar eigen keuze.
Ruim 40 jaar heeft ABC Classic haar unieke kwaliteiten bewezen. Uit ervaring weten wij dat deze producten nooit wordt weggegooid, maar wordt hergebruikt in nieuwe combinaties.
Alles is eenvoudig zelf te monteren. Heeft u geen tijd of zin? Onze montagedienst komt de kast vakkundig bij u thuis monteren.
De houten schappen zijn ook zeer geschikt als project meubilair.

ABC Classic kasten en inrichting ter inspiratie

 

Kastenstudio Utrecht blijft voorlopig geopend!

Ondanks de gevolgen van het Corona virus hebben wij besloten onze showroom open te houden en kunnen wij u van dienst zijn bij al uw vragen. Indien u voorbeeldmodellen wilt zien die u via de inspiratiepagina’s hebt gezien, kunt u de modellen zien op locatie. Uiteraard volgen wij de richtlijnen van het RIVM. Graag even een afspraak maken dan kunt u in alle rust en op gepaste afstand de modellen bekijken. Indien u liever op afstand contact wilt hebben kunnen wij u altijd telefonisch te woord staan om één en ander door te nemen. Wij hebben een prachtig (teken)programma zodat u, indien gewenst, een prima indruk kunt krijgen van de kast die u wenst. Aarzel of schroom niet maar neem contact op. We zijn te allen tijde bereid u van dienst te zijn. Wij zijn bereikbaar op de volgende telefoonnummers: 030 - 231 75 36 of 06 - 12 44 83 58. Met vriendelijke groet, Team Kastenstudio Utrecht