TV-audiomeubel op maat

 

U heeft zojuist uw nieuwe soundbar of smart tv aangeschaft en u kunt hiervoor niet het juiste tv-audiomeubel vinden waar al uw apparatuur netjes in past. Wij ontwerpen uw kast op maat.
Een meubel dat geheel aan al uw wensen voldoet, waarbij bijvoorbeeld uw versterker de juiste ventilatie krijgt en de bekabeling gemakkelijk kan worden aangesloten.
Tevens kunnen wij alle kastfronten, zoals deuren en kleppen, voorzien van speaker doek, zodat ook uw soundbar netjes in uw mediacenter kan worden weggewerkt en uw afstandsbediening blijft werken. Natuurlijk leverbaar in alle kleuren en diverse houtdecoren. Vertel ons uw wensen of upload uw schets en ontvang vrijblijvend een 3D ontwerp van uw tv-audiomeubel op maat.

Inspiratie voor uw Tv kast op maat

 

 

Offerte aanvragen

De eerste stap naar uw ideale kast op maat. Vraag hier geheel kosteloos en vrijblijvend offerte aan en ontvang binnen 48 uur een gratis 3D ontwerp van uw kast op maat. Daarna nemen wij contact met u op om de details van uw meubel verder met u door te nemen.

Showroom bezoeken

In onze showroom ontwerpen wij geheel vrijblijvend, onder het genot van een kopje koffie, samen met u uw kast op maat. Volledig in 3D. U krijgt een indruk van de kwaliteit, de mogelijkheden en materialen. Bezoek onze showroom. Wij zijn u graag van dienst.

Kastenstudio Utrecht blijft voorlopig geopend!

Ondanks de gevolgen van het Corona virus hebben wij besloten onze showroom open te houden en kunnen wij u van dienst zijn bij al uw vragen. Indien u voorbeeldmodellen wilt zien die u via de inspiratiepagina’s hebt gezien, kunt u de modellen zien op locatie. Uiteraard volgen wij de richtlijnen van het RIVM. Graag even een afspraak maken dan kunt u in alle rust en op gepaste afstand de modellen bekijken. Indien u liever op afstand contact wilt hebben kunnen wij u altijd telefonisch te woord staan om één en ander door te nemen. Wij hebben een prachtig (teken)programma zodat u, indien gewenst, een prima indruk kunt krijgen van de kast die u wenst. Aarzel of schroom niet maar neem contact op. We zijn te allen tijde bereid u van dienst te zijn. Wij zijn bereikbaar op de volgende telefoonnummers: 030 - 231 75 36 of 06 - 12 44 83 58. Met vriendelijke groet, Team Kastenstudio Utrecht