TV-audiomeubel op maat

U heeft zojuist uw nieuwe soundbar of smart tv aangeschaft en u kunt hiervoor niet het juiste tv-audiomeubel vinden waar al uw apparatuur netjes in past. Wij ontwerpen uw kast op maat.
Een meubel dat geheel aan al uw wensen voldoet, waarbij bijvoorbeeld uw versterker de juiste ventilatie krijgt en de bekabeling gemakkelijk kan worden aangesloten.
Tevens kunnen wij alle kastfronten, zoals deuren en kleppen, voorzien van speaker doek, zodat ook uw soundbar netjes in uw mediacenter kan worden weggewerkt en uw afstandsbediening blijft werken. Natuurlijk leverbaar in alle kleuren en diverse houtdecoren. Vertel ons tijdens een bezoek aan onze showroom uw wensen voor uw tv-audiomeubel op maat. Wij werken op afspraak.

Inspiratie voor uw Tv kast op maat

 

 

Contact opnemen

Heeft u vragen of wilt u meer informatie neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bellen, mailen of het contactformulier invullen.
Ook kunt u een afspraak maken in onze showroom waar wij samen met u uw kast op maat ontwerpen.

Showroom bezoeken

In onze uitgebreide showroom ontwerpen wij geheel vrijblijvend, onder het genot van een lekker kopje koffie, samen met u uw kast op maat. U krijgt dan direct een indruk van de topkwaliteit, de uitgebreide mogelijkheden en enorme diversiteit aan materialen. Bezoek onze showroom. Wij zijn u graag van dienst.