Wasmachine kast op maat gemaakt

Een wasmachine kast op maat laten maken is een perfecte optie wanneer u wilt genieten van een praktische oplossing voor uw witgoed. Uiteraard kan een wasmachine kast helemaal worden vormgegeven naar uw wensen. Wilt u bijvoorbeeld enkel een ombouw voor de wasmachine, of wilt u de ideale kastenwand laten maken voor een complete waskamer? Bij Kastenstudio Utrecht is het allemaal mogelijk. Wanneer u een witgoedkast of wandkast op maat wilt laten maken, dan maken wij de kast die perfect aansluit bij uw specifieke wensen en behoeften.

Wasmachine kast op maat gemaakt
wasmachine kast op maat

Uw kasten op maat laten maken: wij zijn uw ervaren partner

Een kast op maat is natuurlijk dé kast die op alle vlakken gewoon voldoet aan wat u nodig heeft. Denk aan een mooi tv meubel dat perfect past tussen twee muren in of in dat ietwat lastige hoekje in de woonkamer. Natuurlijk kan het ook gaan om boekenkasten die perfect tussen twee wanden passen of mooi uitkomen onder de trap. Een lange muur in de woonkamer of slaapkamer waarvan u geen idee heeft wat u ermee aan moet? U kunt een mooie kastenwand op maat laten maken. Kortom, een kast op maat is altijd een fijne keuze en kan bij ons ook altijd gerealiseerd worden. Al onze kastoplossingen, waaronder ook de wandmeubels op maat, worden vervaardigd op basis van uw specifieke vraagstuk. Hierdoor profiteert u altijd van een kastoplossing die optimaal aansluit bij uw behoeften, of het nu gaat om een kledingkast of om moderne wandkasten.

De wasmachine kast op maat wordt populairder

Steeds meer mensen kiezen voor een wasmachine kast op maat. Dat is ook niet zonder reden. Het is namelijk zo dat er vaker gekozen wordt voor een waskamer in huis. Wanneer er ergens een kleine kamer over is in huis, dan wordt deze tegenwoordig vaker ingericht als waskamer dan voorheen. Uiteraard komt het ook voor dat de wasmachine en droger in een ruimte komen te staan waarin deze het liefst worden ‘verborgen’, zoals in de keuken of de badkamer. Ook hiervoor kan een mooie witgoed kast worden gemaakt. Vanzelfsprekend kunnen de witgoedkasten altijd volledig naar wens worden gemaakt, in een kleur en stijl die u aanspreken. Wij voorzien u hierin graag van een vrijblijvend advies.

Wasmachine kast op maat gemaakt
Wasmachine kast op maat gemaakt

Complete oplossingen voor een waskamer / laundry

De waskamer, ook wel een laundry genoemd, kan natuurlijk volledig naar wens worden ingericht. Zo is het niet alleen mogelijk om een mooie kastoplossing te maken voor de wasmachine en eventueel de droger. Er kan ook ruimte worden gecreëerd voor linnengoed en bijvoorbeeld schoonmaakmiddelen. Op die wijze heeft u mooi alles bij elkaar en ontstaat er een nette, praktische laundry. Wij hebben ons onder meer gespecialiseerd in het maken van complete wandkasten op maat, welke wij ook kunnen maken voor een mooie waskamer. Hiervoor werken wij met diverse merken die garant staan voor een maximale kwaliteit en een lange levensduur. U kunt dan ook altijd rekenen op het beste. Uiteraard denken wij graag met u mee over de beste oplossingen voor in uw woning.

Wilt u ook een mooie wasmachine kast op maat?

Wanneer u interesse heeft in een wasmachine kast op maat of een complete kastinrichting voor een waskamer, dan bent u bij ons natuurlijk van harte welkom. U kunt bij ons een afspraak maken voor een bezoek aan onze showroom. Hier kunt u inspiratie opdoen en staan wij voor u klaar met meer informatie en een persoonlijk advies. Wilt u een wasmachine kast op maat laten maken, maar heeft u hier eerst nog vragen over? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren en adviseren u graag op vrijblijvende basis.

Wasmachine kast op maat gemaakt

Contact opnemen

Heeft u vragen of wilt u meer informatie neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bellen, mailen of het contactformulier invullen.
Ook kunt u een afspraak maken in onze showroom waar wij samen met u uw kast op maat ontwerpen.

Showroom bezoeken

In onze uitgebreide showroom ontwerpen wij geheel vrijblijvend, onder het genot van een lekker kopje koffie, samen met u uw kast op maat. U krijgt dan direct een indruk van de topkwaliteit, de uitgebreide mogelijkheden en enorme diversiteit aan materialen. Bezoek onze showroom. Wij zijn u graag van dienst.