Schuifdeurkast op maat

Een schuifdeurkast op maat mag simpelweg niet ontbreken in uw slaapkamer. Het handige aan een schuifdeur is dat u geen rekening hoeft te houden met een deur die richting de kamer open gaat, want nu schuift u de deur gewoon naar de zijkant open. Dit neem minder ruimte binnen uw kamer in beslag. Hierdoor hoeft u dus ook niet in te boeten op het gebied van ruimte binnen de kast zelf.

Schuifdeuren kunnen bij het interieur behoren, maar dit hoeft niet. Dit vergroot de multifunctionaliteit van deze kasten. Doordat u een schuifdeurkast op maat kunt laten maken, passen deze precies in uw slaapkamer. Ze kunnen de hele wand bedekken, maar een kast van vloer tot plafond is ook mogelijk. Bovendien heeft u de keuze uit een groot assortiment aan kledingkasten met schuifdeuren.

Raffito schuifdeurkast op maat
Raffito schuifdeurkast op maat

Schuifdeurkast op maat: diverse soorten verkrijgbaar

Omdat het aanbod op dit vlak zo groot is, is er voor ieder interieur wel een passende schuifdeurkast te vinden. Bij Kastenstudio Utrecht doen we niet aan generieke kasten. Wij snappen maar al te goed dat de kleinste details het verschil voor u kunnen maken. Daarom kan er bij ons gevarieerd worden qua kleuren, soort kastdeur, afmetingen, accessoires en nog veel meer. Kortom, voor ieder wat wils.

Daarnaast kunt u kiezen voor een ‘gewone’ kastdeur of een kastdeur met spiegel of glas. Een ander bijkomend voordeel van een schuifdeurkast op maat, welke stijl u ook kiest, is het feit dat ze een tijdloze klasse bezitten. Ze zullen nooit gedateerd gaan aanvoelen. Bovendien heeft u veel keus op het gebied van materialen.

Wanneer u er voor kiest om uw schuifdeurkast te kopen bij Kastenstudio Utrecht kunt u kiezen uit een groot assortiment met de beste merken van dit moment. Zo vindt u bekende merken als Raffito, Nolte, en vele andere terug binnen ons aanbod.

Eigen kast samenstellen: het is mogelijk

Via onze website of bij onze showroom ziet u vele mooie modellen van de beste merken. Maar misschien is het allemaal net niet naar uw wens. Geen nood, want het is tevens mogelijk om een eigen kast samen te stellen. Wanneer wij zeggen dat u een kast op maat kunt bestellen bij ons, is dat geen loze belofte.

Immers heeft iedereen een eigen, uniek interieur waar de kast op moet aansluiten. Door te experimenteren met kleuren, materialen, kastdeuren, stijl (bijvoorbeeld industrieel of juist landelijk), omlijstingen, accessoires en nog veel meer zult ook u uw ideale kast kunnen vinden die naadloos aansluit op het karakter van uw woning.

Raffito schuifdeurkast op maat
schuifdeurkast op maat

Schuifdeurkasten op maat koopt u bij Kastenstudio Utrecht

Kastenstudio Utrecht is een door het CBW erkend verkooppunt. Dit brengt een aantal garanties met zich mee. Zo bent u verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige aankoop die u veilig kunt bestellen. Daarnaast bent u ook verzekerd van een extra goede productgarantie van minstens 3 jaar. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten hier gebruik van kunnen maken.

Daarnaast streven wij ernaar om een zo kwalitatief hoogwaardig mogelijke service aan u te leveren. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van diverse soorten meubilair kopen wij slim in en weten we elke keer weer unieke meubelen op maat te leveren. Zo ook op het gebied van schuifdeurkasten. Bovendien beschikken we over een grote showroom waar u op uw gemak de kasten kunt bekijken. Onze adviseurs staan u met raad en daad bij.

Waarom kiezen voor een schuifdeurkast op maat van Kastenstudio Utrecht?

 

N

persoonlijke service

N

de beste kwaliteit

N

uitstekende prijs-kwaliteit verhouding

N

vrijblijvend 3-D ontwerp

N

gratis en vrijblijvend advies

Raffito schuifdeurkast op maat

Offerte aanvragen

De eerste stap naar uw ideale kast op maat. Vraag hier geheel kosteloos en vrijblijvend offerte aan en ontvang binnen 48 uur een gratis 3D ontwerp van uw kast op maat. Daarna nemen wij contact met u op om de details van uw meubel verder met u door te nemen.

Showroom bezoeken

In onze showroom ontwerpen wij geheel vrijblijvend, onder het genot van een kopje koffie, samen met u uw kast op maat. Volledig in 3D. U krijgt een indruk van de kwaliteit, de mogelijkheden en materialen. Bezoek onze showroom. Wij zijn u graag van dienst.

Inspiratie voor uw inbouw schuifdeurkast op maat