Raffito zakelijke kasten

De Raffito zakelijke kasten bieden een praktische oplossing voor ieder bedrijf. Bent u op zoek naar handige opbergkasten, bijvoorbeeld voor boekwerken, of wilt u een aantal producten presenteren in een mooie vitrineoplossing? Het kan allemaal wanneer u kiest voor de Raffito zakelijke kasten. Deze worden door Kastenstudio Utrecht volledig op maat gemaakt. Hierdoor kunt u het eindresultaat makkelijk aanpassen aan de rest van uw zakelijke inrichting.

Raffito zakelijke kasten
Raffito zakelijke kasten

De Raffito zakelijke kasten online bestellen

We hebben al een tijd te maken met de coronapandemie. Als ondernemer / inkoper weet u natuurlijk ook dat we steeds met wisselende maatregelen te maken hebben. Daarom stimuleren wij op dit moment de online verkoop van de Raffito zakelijke kasten. Op deze manier zorgen wij ervoor dat er geen contactmomenten nodig zijn, waarmee wij onze klanten en medewerkers willen beschermen. U kunt daarom de Raffito zakelijke kasten en oplossingen online bestellen bij ons. Dit kan in één van onze webwinkels, via Variokast of Conceptmeubel.

Leveringsvoorwaarden van de Raffito zakelijke kasten

Wanneer u interesse heeft in de Raffito zakelijke kasten, dan maken wij deze uiteraard graag voor u op maat. Via de Raffito kastendesigner kunt u uw kast helemaal op maat samenstellen. Voor de levering van de Raffito zakelijke kasten op maat hanteren wij de volgende voorwaarden:

 • Uw maatwerk product wordt door uzelf gemonteerd.
 • Het is niet mogelijk om maatwerk kasten te ruilen of te retourneren.
 • Bij uw maatwerk Raffito kast ontvangt u het kwaliteitscertificaat voor 20 jaar garantie.
 • Binnen 2 werkdagen na het plaatsen van uw online bestelling krijgt u van ons een verwachte leverweek.
 • Wij houden een gemiddelde levertijd van 5 weken aan, echter, wij moeten altijd een slag om de arm houden in verband met coronamaatregelen.
 • Uw maatwerk oplossing wordt tot aan de eerste deur op de begane grond bezorgd.
 • Wij bezorgen uw kast op een dag en tijd die wij in overleg vaststellen.
 • Voor alle bestellingen rekenen wij vrachtkosten. Deze bedragen € 24,95 per bestelling (m.u.v. de Waddeneilanden en buiten Nederland).
 • Het maatwerk product dient direct bij de online bestelling betaald te worden middels iDEAL.
 • U zorgt zelf voor het complete ontwerp van uw kast online.
 • De maatvoering van de kast wordt door u zelf vastgesteld / ingemeten.
Raffito zakelijke kasten
Raffito zakelijke kasten

Diverse soorten Raffito zakelijke kasten

U kunt uw ideale zakelijke meubelstukken eenvoudig online samenstellen, geheel naar uw eigen wens en inzicht. Uiteraard zijn er diverse soorten oplossingen beschikbaar van het ervaren merk Raffito. Zo kunt u aan de slag om praktische wandmeubels op maat samen te stellen of u kunt online een mooie boekenkast voor uw kantoor ontwerpen.

Heeft u een winkelruimte, een presentatieruimte of een andere locatie waar u klanten ontvangt? Dan heeft u wellicht behoefte aan een aantal mooie vitrines om uw beste producten op professionele wijze te presenteren. Raffito biedt eindeloos veel mogelijkheden, zowel voor particulieren als voor bedrijven. Stel uw ideale oplossing samen, bestel en wij leveren uw maatwerk product af met een kwaliteitscertificaat dat goed is voor 20 jaar garantie.

Informatie en advies voor bedrijven

Heeft u interesse in de Raffito zakelijke kasten? Dan bent u bij ons natuurlijk altijd welkom voor uw maatwerk oplossingen. U kunt online aan de slag met het ontwerpen en samenstellen van uw ideale inrichting van Raffito. Heeft u nog vragen of heeft u behoefte aan meer informatie of een vakkundig advies? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan voor u klaar.

Raffito zakelijke kast

Kleuropties kastinterieur:

Maak uw kast compleet met een kastinrichting op maat

Ontwerp in 3 stappen uw Raffito zakelijke kast op maat

1

Stap 1

Kies uw stijl
2

Stap 2

Kies uw opstelling
3

Stap 3

Ontwerp uw kast op maat

Contact opnemen

Heeft u vragen of wilt u meer informatie neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bellen, mailen of het contactformulier invullen.
Ook kunt u een afspraak maken in onze showroom waar wij samen met u uw kast op maat ontwerpen.

Showroom bezoeken

In onze uitgebreide showroom ontwerpen wij geheel vrijblijvend, onder het genot van een lekker kopje koffie, samen met u uw kast op maat. U krijgt dan direct een indruk van de topkwaliteit, de uitgebreide mogelijkheden en enorme diversiteit aan materialen. Bezoek onze showroom. Wij zijn u graag van dienst.

Inspiratie voor uw Raffito kast