Raffito draaideurkast Twist

Een Raffito Twist kledingkast is een mooie optie uit de brede kastencollectie van dit ervaren merk. Als u op zoek bent naar een kledingkast die echt mooi past in uw slaapkamer, of in een andere ruimte in huis, dan vindt u bij het merk Raffito altijd precies wat u zoekt. Dit heeft voor een groot deel natuurlijk te maken met het feit dat u de mogelijkheid heeft om de garderobekast naar wens uit te laten voeren. Het merk Raffito levert altijd een gegarandeerde topkwaliteit en houdt rekening met de wensen en eisen van iedere eindgebruiker. Wanneer u interesse heeft in de unieke Raffito Twist kledingkast, dan bent u natuurlijk van harte welkom bij Kastenstudio Utrecht.

Raffito Twist kledingkast
Raffito Twist kledingkast Babykamer Sassari denim blauw_ Giro_helder wit

Wat maakt de Raffito Twist kledingkast anders dan de schuifdeurkasten?

Als we kijken naar de collectie kasten van Raffito, dan zien we dat de Raffito Twist kledingkast er toch wel een beetje uitspringt. Deze is in alles gewoon nét even anders dan de andere mogelijkheden. De klassieke schuifdeurkast en de moderne schuifdeurkast hebben een heel andere look en feel. Dit heeft voor een groot deel te maken met het feit dat de Raffito Twist kledingkast voorzien is van draaideuren.

De garderobekasten met schuifdeuren zijn tegenwoordig heel populair, vooral onder mensen die ruimte willen besparen, maar dat betekent zeker niet dat de interesse in garderobekasten met draaideuren verloren is gegaan. De draaideurkasten zijn zeker ook nog populair en dat zorgt ervoor dat Raffito ook mooie mogelijkheden biedt op dit vlak.

De Raffito Twist kledingkast eenvoudig aan uw wensen laten voldoen

Een kledingkast neemt vaak een aanzienlijke ruimte binnen de kamer in. Dit betekent dat de uitstraling van de kledingkast bepalend is voor de sfeer in de ruimte. Het spreekt voor zich dat u wilt genieten van een sfeer die goed bij u past, waarin u zich thuis voelt. Dit kan wanneer u kiest voor een Raffito Twist kledingkast. Deze garderobekast kan eenvoudig naar uw smaak en voorkeur worden aangepast.

Dit geldt niet alleen voor de buitenkant, maar ook voor het interieur van de Raffito Twist kledingkast. U kunt een keuze maken uit diverse prachtige kleuren uit het veelzijdige kleurenpalet van het merk. Daarnaast bepaalt u zelf hoeveel roedes u wilt, hoeveel planken u nodig heeft en waar u deze wilt hebben. Uiteraard kunt u ook zelf kiezen of u lades wilt, hoeveel u er wilt en op welke plaats in de kast.

Raffito Twist kledingkast Hal Olbia warm grijs mat_Giro Elica_ warm grijs interieur_groot
Raffito Twist kledingkast 6-deurs_elzen_Wit

Uw maatwerk Raffito Twist kledingkast komt met garantie

Raffito is een merk dat veel waarde hecht aan kwaliteit en dit merkt u aan alles. Wanneer u een Raffito Twist kledingkast op maat laat maken, dan weet u zeker dat u er jarenlang onbezorgd van kunt genieten. De kwaliteit is uitzonderlijk en neemt ook niet af in de loop der jaren. Deze kledingkasten komen met een maximale levensduur. Het merk is hier zo zeker van, dat de Raffito Twist kledingkast op maat u een garantietermijn van 20 jaar geeft. Dit is hét bewijs dat u kiest voor de hoogste kwaliteit die er op de markt te verkrijgen is.

Uw Raffito Twist kledingkast van Kastenstudio Utrecht

U bent bij Kastenstudio-Utrecht van harte welkom wanneer u interesse heeft in de unieke Raffito Twist kledingkast. Wij staan voor u klaar met advies, informatie en de nodige begeleiding om uw kast echt helemaal naar wens samen te stellen. U kunt een afspraak maken voor een bezoek aan onze showroom, maar u kunt natuurlijk ook altijd eerst contact met ons opnemen wanneer u meer wilt weten over de Raffito Twist kledingkast.

Raffito Twist kast

Kleuropties kastinterieur en kastdeuren:

Maak uw kast compleet met een kastinrichting op maat

Ontwerp in 3 stappen uw Twist kledingkast op maat

1

Stap 1

Kies uw stijl
2

Stap 2

Kies uw opstelling
3

Stap 3

Ontwerp uw kast op maat

Contact opnemen

Heeft u vragen of wilt u meer informatie neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bellen, mailen of het contactformulier invullen.
Ook kunt u een afspraak maken in onze showroom waar wij samen met u uw kast op maat ontwerpen.

Showroom bezoeken

In onze uitgebreide showroom ontwerpen wij geheel vrijblijvend, onder het genot van een lekker kopje koffie, samen met u uw kast op maat. U krijgt dan direct een indruk van de topkwaliteit, de uitgebreide mogelijkheden en enorme diversiteit aan materialen. Bezoek onze showroom. Wij zijn u graag van dienst.

Inspiratie voor uw Twist draaideurkast