Raffito service

Een goede Raffito service is een service op maat, afgestemd op uw wensen en behoeften. Bent u op zoek naar een ervaren, hoogwaardige en vriendelijke Raffito service? Dan bent u welkom bij Kastenstudio Utrecht. Wij staan voor u klaar wanneer u een Raffito kast op maat wilt laten maken.

Wij zetten ons in om voor u de perfecte maatwerk kast te creëren. Wilt u een oplossing van een ander merk, zoals van ABC Quadrant, Nolte, Variokast, Conceptmeubel en Armadi? Dan kunt u ook uitstekend bij ons terecht. Wij bieden u een ruim assortiment maatwerk meubeloplossingen van hoogwaardige, duurzame kwaliteit. Bent u benieuwd naar onze Raffito service? Dan bent u op afspraak welkom in onze Raffito showroom.

Raffito Twist kledingkast draaideur
Raffito schuifdeurkast

Waarom de Raffito service van Kastenstudio Utrecht?

Als u interesse heeft in een kast van het ervaren merk Raffito, dan kiest u voor een maatwerk kast die volledig kan worden aangepast op uw persoonlijke voorkeuren en smaak. Dit betreft zowel het exterieur als het interieur van de maatwerk kast. Kastenstudio-Utrecht is er om u te ontzorgen.

Wij hebben een ruime Raffito showroom, waar u op afspraak welkom bent om inspiratie op te doen, u te laten informeren en te laten adviseren. Wij hebben niet alleen veel voorbeelden, maar we hebben ook een ruime voorraad aan demo materialen. Heeft u uw keuzes kunnen maken? Dan is het belangrijk dat de kast goed wordt ingemeten. Ook hierin kunnen wij u volledig ontzorgen.

De Raffito kast inmeten op uw locatie

Bent u bij ons geweest in de Raffito showroom en hebben we een mooie maatwerk kast voor u ontworpen? Dan is het uiteraard belangrijk dat uw nieuwe kast perfect past binnen de ruimte waar u deze hebben wilt. Wij komen de Raffito kast inmeten wanneer u dat wilt. Het is dan uiteraard onze verantwoordelijkheid dat de kast past. Dit is standaard onderdeel van onze uitgebreide Raffito service, welke uiteraard geldt voor alle Raffito kasten.

Heeft u interesse in de klassieke kasten of juist in de moderne kasten? Wanneer u uw keuze heeft gemaakt, dan komen wij graag de nieuwe maatwerk kast voor u inmeten op uw locatie.

Raffito schuifdeurkast
Raffito_Eetkamer_Klassiek stijldeuren Guspino Kashmir Mat-Bracciano nero_hoekkast_groot

Nader kennismaken met de opties in onze Raffito showroom

Wanneer u gebruik wilt maken van onze unieke, zeer complete en vriendelijke Raffito service, dan bent u altijd welkom in onze showroom. Onze ruime Raffito showroom is uitsluitend op afspraak te bezoeken. Door op deze manier te werken, kunnen wij altijd zeker stellen dat er iemand voor u klaarstaat om u te informeren en te adviseren. Een bezoek aan onze Raffito showroom is uiteraard vrijblijvend.

U kunt hier onder meer kennis maken met de omlijste kasten en de populaire Barn kasten van het merk. Of u nu een klassieke of een moderne uitstraling wilt; u kunt in onze Raffito showroom gegarandeerd voldoende inspiratie opdoen. Wilt u geen kast met schuifdeuren, maar liever een kast met draaideuren? Dan zijn de Raffito Twist kasten de juiste optie voor u. Uiteraard zijn ook deze kasten te verkrijgen met diverse soorten maatwerk kastdeuren.

Wilt u ook profiteren van een zeer complete Raffito service?

Wij bieden u een zeer complete Raffito service, waarbij wij uiteraard ook garant staan voor de maximale kwaliteit en een lange levensduur van uw nieuwe maatwerk kast. Wilt u inspiratie op komen doen in onze Raffito showroom? Dan kunt u hiervoor eenvoudig een afspraak maken. Wij zorgen ervoor dat wij voor u klaarstaan, zodat wij u alle opties vrijblijvend voor kunnen leggen en met u mee kunnen denken. Wilt u eerst meer weten over onze Raffito service? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Raffito moderne schuifdeurkast

Kleuropties kastinterieur:

Maak uw kast compleet met een kastinrichting op maat

Ontwerp in 3 stappen uw Raffito kast op maat

1

Stap 1

Kies uw stijl
2

Stap 2

Kies uw opstelling
3

Stap 3

Ontwerp uw kast op maat

Contact opnemen

Heeft u vragen of wilt u meer informatie neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bellen, mailen of het contactformulier invullen.
Ook kunt u een afspraak maken in onze showroom waar wij samen met u uw kast op maat ontwerpen.

Showroom bezoeken

In onze uitgebreide showroom ontwerpen wij geheel vrijblijvend, onder het genot van een lekker kopje koffie, samen met u uw kast op maat. U krijgt dan direct een indruk van de topkwaliteit, de uitgebreide mogelijkheden en enorme diversiteit aan materialen. Bezoek onze showroom. Wij zijn u graag van dienst.

Inspiratie voor uw Raffito kast