Ontwerp hier uw Raffito kast op maat

Raffito kasten op maat zijn de perfecte keuze als u zeker wilt zijn dat de uitstraling van uw nieuwe Raffito kast optimaal past binnen de ruimte waarin de kast geplaatst wordt. Het is prettig wanneer de maatwerk kast goed combineert bij de bestaande interieurstijl en / of uw persoonlijke smaak en voorkeur. Via de Raffito kastendesigner heeft u de mogelijkheid uw Raffito kast helemaal naar eigen wens samen te stellen. U kiest de gewenste stijl, de maat, de indeling, de deuren etc. Alles is mogelijk. Nadat u uw persoonlijke kast op maat heeft samengesteld voegt u de kast met 1 druk op de knop toe aan uw winkelwagen en rekent u de kast af. Wij gaan aan de slag om uw kast op maat zo snel mogelijk bij u te bezorgen en te monteren. Een kast op maat samenstellen was nog nooit zo gemakkelijk. U profiteert bij ons dan ook altijd van een perfecte Raffito service.

Deze Raffito kastendesigner is niet geschikt voor gebruik op een mobiele telefoon. Het scherm is dan te klein om de designer goed weer te geven. Met uw pc, laptop of tablet kunt u uw perfecte Raffito kast op maat ontwerpen.

1

Stap 1

Kies uw productlijn

2

Stap 2

Kies uw opstelling
3

Stap 3

Ontwerp uw kast op maat
4

Stap 4

Bestel uw kast op maat

Raffito schuifdeurkast interieur met schuifdeuren

Interieur met schuifdeuren

Raffito-schuifdeuren

Schuifdeuren

Raffito-interieur

Interieur

Raffito-schuifdeuren-interieur-hoek

Interieur – hoek

Raffito-schuifdeuren-inloopkast

Inloopkast

Raffito schuifdeuren hoekkast

Interieur met schuifdeuren hoek

Kleuropties kastinterieur:

Kleuropties moderne en klassieke kastdeuren:

Klassieke schuifkastdeuren

Barn schuifkastdeuren

Omlijste schuifkastdeuren

Moderne schuifkastdeuren

Kleuropties deurvulling omlijste kastdeuren:

Maak uw kast compleet met een kastinrichting op maat

Kleuropties Barn kastdeuren:

 

Contact opnemen

Heeft u vragen of wilt u meer informatie neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bellen, mailen of het contactformulier invullen.
Ook kunt u een afspraak maken in onze showroom waar wij samen met u uw kast op maat ontwerpen.

Showroom bezoeken

In onze uitgebreide showroom ontwerpen wij geheel vrijblijvend, onder het genot van een lekker kopje koffie, samen met u uw kast op maat. U krijgt dan direct een indruk van de topkwaliteit, de uitgebreide mogelijkheden en enorme diversiteit aan materialen. Bezoek onze showroom. Wij zijn u graag van dienst.