Raffito omlijste schuifdeurkast

De Raffito omlijste schuifdeurkast straalt luxe, stijl en sfeer uit. Wilt u uw slaapkamer of een andere ruimte in huis verrijken met een prachtige kast die u veel opbergruimte biedt voor kleding en accessoires? Dan is de Raffito omlijste schuifdeurkast een uitstekende optie. Deze Raffito schuifdeurkast is een absolute aanwinst voor elke ruimte in huis. Kastenstudio Utrecht is uw ervaren partner wanneer u een mooie, sterke Raffito kledingkast op maat wilt laten maken. Wij kunnen u optimaal van dienst zijn en bieden u alle mogelijkheden waar Raffito bekend om staat, zoals het veelzijdige kleurenpalet.

Raffito schuifdeuren omlijst schuine wand
Raffito schuifdeurkast omlijst kinderkamer

Diverse deurmodellen voor de Raffito omlijste schuifdeurkast

De luxe Raffito omlijste schuifdeurkast kan op maat worden gemaakt voor u. Dit betekent op de eerste plaats dat u een keuze kunt maken uit verschillende deurmodellen. Deze kledingkast op maat kan worden voorzien van een 1-vlak of 2-vlak deurmodel, maar ook de 3-vlak en 4-vlak deurmodellen zijn ruim beschikbaar.

Vanzelfsprekend wordt er voor elk deurmodel gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en kunt u een keuze maken uit diverse kleuren. Combineer zoals u het mooi vindt en zoals het goed past bij de recht van uw woning- of kamerinrichting. Overigens zijn ook de andere kasten van het merk naar wens uit te voeren bij ons. Hierbij kunt u bijvoorbeeld ook denken aan de Raffito moderne schuifdeurkast.

De indeling van de Raffito omlijste schuifdeurkast zelf bepalen

Wanneer u kiest voor de stijlvolle Raffito omlijste schuifdeurkast, dan kunt u niet alleen de uitstraling van deze kledingkast op maat zelf bepalen. U kunt ook de nodige keuzes maken met betrekking tot de indeling en inrichting van de kast. De maatwerk Raffito kledingkast kan volledig naar wens worden georganiseerd, met zoveel roedes, planken en laden als u wilt. Het kan lastig zijn om uw nieuwe Raffito kledingkast goed in te delen.

Wij denken hierin natuurlijk graag met u mee en kunnen u diverse praktische voorbeelden laten zien. Uiteindelijk komen we altijd samen tot een ontwerp waar u het meest voordeel van heeft. Niet alleen de losse kastoplossingen van het merk kunnen naar wens worden ingedeeld. Dit geldt ook voor de luxe Raffito inloopkast.

Raffito_omlijste deuren-zwart mat blank glas profiel Stretto interieur walnoot
Raffito schuifdeurkast omlijst

Garantie op de hoge kwaliteit van uw Raffito omlijste schuifdeurkast

De Raffito omlijste schuifdeurkast laat puur vakmanschap zien. We hebben het hier over een maatwerk kledingkast van uitzonderlijke kwaliteit. Dit is dan ook precies waar het merk Raffito voor staat. Wanneer u kiest voor een kastoplossing van dit merk, dan heeft u altijd de zekerheid van een robuuste, duurzame kwaliteit. Uw maatwerk Raffito omlijste schuifdeurkast wordt u dan ook aangeboden met een kwaliteitscertificaat. Hiermee profiteert u van een garantietermijn voor de duur van maar liefst 20 jaar. Deze garantie krijgt u overigens ook bij andere kastoplossingen van het merk, zoals bij de Raffito klassieke schuifdeurkast.

U bent van harte welkom in onze showroom

Raffito heeft de meest uiteenlopende kastoplossingen voor u klaarstaan en elke kast kan op maat worden gemaakt voor u. Kastenstudio-Utrecht zorgt graag voor uw maatwerk kledingkast van Raffito. U kunt onze showroom op afspraak bezoeken, om u te laten inspireren en vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken. Wij staan graag voor u klaar. Wilt u eerst meer informatie of advies over de Raffito omlijste schuifdeurkast? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Raffito omlijste schuifdeurkast

Kleuropties kastinterieur:

Maak uw kast compleet met een kastinrichting op maat

Kleuropties deurvulling:

Omlijste schuifkastdeuren

Omlijstingen

De onderstaande omlijstingen zijn beschikbaar in de kleuren champagne, naturel en wit. Omlijsting Base is alleen verkrijgbaar in naturel. Een zwart matte kleur is alleen verkrijgbaar in de Stretto omlijsting.

Ontwerp in 3 stappen uw Raffito omlijste schuifdeurkast op maat

1

Stap 1

Kies uw stijl
2

Stap 2

Kies uw opstelling
3

Stap 3

Ontwerp uw kast op maat

Contact opnemen

Heeft u vragen of wilt u meer informatie neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bellen, mailen of het contactformulier invullen.
Ook kunt u een afspraak maken in onze showroom waar wij samen met u uw kast op maat ontwerpen.

Showroom bezoeken

In onze uitgebreide showroom ontwerpen wij geheel vrijblijvend, onder het genot van een lekker kopje koffie, samen met u uw kast op maat. U krijgt dan direct een indruk van de topkwaliteit, de uitgebreide mogelijkheden en enorme diversiteit aan materialen. Bezoek onze showroom. Wij zijn u graag van dienst.

Inspiratie voor uw omlijste schuifdeurkast