Raffito moderne schuifdeurkast

Een Raffito moderne schuifdeurkast is een uitstekende keuze wanneer u zoekt naar de perfecte combinatie van moderne stijl, sfeer en comfort. Het merk Raffito biedt u de keuze uit eindeloos veel opties, waardoor u altijd in staat bent om de perfecte Raffito moderne schuifdeurkast voor uzelf samen te stellen. Natuurlijk helpt Kastenstudio-Utrecht u daar graag bij. Wij bieden u alle mogelijkheden wanneer u interesse heeft in een moderne schuifdeurkast van Raffito. Daarnaast denken wij graag met u mee, zorgen wij voor een persoonlijk advies en informeren wij u over alle mogelijkheden die voor u openliggen. Hiervoor nodigen wij u van harte uit in onze showroom.

Raffito moderne schuifdeurkast
Raffito moderne schuifdeurkast

Een Raffito moderne schuifdeurkast in de juiste kleur

Kent u dat, dat u zoekt naar een meubelstuk en het nét niet in de juiste kleur kunt vinden? Veel mensen zullen dit herkennen. Er is al een mooie inrichting in huis aanwezig, maar er ontbreekt nog een meubelstuk. Vervolgens kunt u het nergens vinden in een kleur die mooi combineert met de bestaande inrichting. Dit zal u niet snel gebeuren met een Raffito moderne schuifdeurkast.

U kunt de opbergkast of kledingkast helemaal op maat laten maken. Dit betekent ook dat u zelf de kleur van bijvoorbeeld de deuren kunt kiezen, welke toch wel de belangrijkste rol spelen. Een Raffito moderne schuifdeurkast kan worden geleverd met deuren in diverse stijlen, maar ook in maar liefst 10 verschillende kleuren. Hierdoor is er altijd een design beschikbaar dat perfect bij u past.

De moderne schuifdeurkast op maat laten maken

Wat betekent dat nu werkelijk, de moderne schuifdeurkast op maat laten maken? Dit betekent in de basis dat u zelf veel keuzes kunt maken met betrekking tot de uitstraling van de kast. Een Raffito moderne schuifdeurkast kan bijvoorbeeld worden voorzien van Novara deuren, prachtige stijldeuren met spiegelglas, of van Rimini stijldeuren met matglas. Zo zijn er nog tal van stijldeuren beschikbaar, waaronder Bologna, Florence, Siena en Verona.

Alle schuifdeuren kunnen worden geleverd in de beschikbare kleuren, waardoor er werkelijk een zee aan mogelijkheden ontstaat. Dan hebben we het nog niet eens gehad over de indeling van de Raffito moderne schuifdeurkast op maat. Deze kunt u namelijk ook volledig zelf samenstellen, precies zoals u het wilt. U kunt zelfs de handgrepen zelf kiezen!

Raffito moderne schuifdeurkast
Raffito moderne schuifdeurkast Stijldr 2-deursFlorence Open

Hoe deelt u de Raffito moderne schuifdeurkast in?

De inrichting, of indeling, van de maatwerk schuifdeurkast van Raffito ligt helemaal in uw handen. U bepaalt alles, van waar de planken komen tot de locatie van de lades. Wilt u extra veel roedes om al uw overhemden netjes op te kunnen hangen, of wilt u vooral veel planken om uw broeken opgevouwen op te kunnen stapelen? Wellicht heeft u een flinke verzameling sokken, ondergoed en accessoires, waarvoor u echt extra laden nodig heeft. Met een maatwerk Raffito moderne schuifdeurkast kan het allemaal. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor de klassieke schuifdeurkast van Raffito.

Uw ideale moderne kledingkast van Raffito

Weet u al precies hoe uw ideale moderne kledingkast van Raffito eruit ziet? Dan gaan wij graag met uw idee aan de slag. Bent u er nog niet helemaal uit? Wij leggen u graag alle mogelijkheden voor en denken met u mee. U kunt direct een afspraak maken voor een bezoek aan onze showroom. Wilt u eerst meer weten over de Raffito moderne schuifdeurkast op maat? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Raffito moderne schuifdeurkast

Kleuropties kastinterieur:

Maak uw kast compleet met een kastinrichting op maat

Kleuropties kastdeuren:

Moderne schuifkastdeuren

Ontwerp in 3 stappen uw Raffito moderne schuifdeurkast op maat

1

Stap 1

Kies uw stijl
2

Stap 2

Kies uw opstelling
3

Stap 3

Ontwerp uw kast op maat

Contact opnemen

Heeft u vragen of wilt u meer informatie neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bellen, mailen of het contactformulier invullen.
Ook kunt u een afspraak maken in onze showroom waar wij samen met u uw kast op maat ontwerpen.

Showroom bezoeken

In onze uitgebreide showroom ontwerpen wij geheel vrijblijvend, onder het genot van een lekker kopje koffie, samen met u uw kast op maat. U krijgt dan direct een indruk van de topkwaliteit, de uitgebreide mogelijkheden en enorme diversiteit aan materialen. Bezoek onze showroom. Wij zijn u graag van dienst.

Inspiratie voor uw moderne schuifdeurkast