Raffito klassieke schuifdeurkast

De Raffito klassieke schuifdeurkast is een prachtige keuze wanneer uw bestaande interieur een klassiek tintje ademt. De echte, authentieke, rustgevende look die we kennen van klassieke meubelstukken komt echt weer helemaal terug. De keuze wordt zelfs steeds populairder, en dat begrijpen wij als geen ander. De Raffito klassieke schuifdeurkast combineert de unieke, klassieke look met het gemak van een moderne oplossing. U bent bij Kastenstudio Utrecht van harte welkom wanneer u interesse heeft in een klassieke schuifdeurkast van Raffito. Bij ons kunt u deze kast helemaal zelf samenstellen, zodat u zeker bent dat het eindresultaat perfect aan uw wensen en eisen voldoet.

Raffito_Stijldeur klassiek Milano zwart_greep Nuovo nero_ interieur kashmir mat_ombouw marmer
Raffito_Eetkamer_Klassiek stijldeuren Guspino Kashmir Mat-Bracciano nero_recht_groot

De Raffito klassieke schuifdeurkast met deuren naar wens

Wilt u een mooie, klassieke kledingkast met stijldeuren die voorzien zijn van spiegelglas? Dan zijn de Venezia stijldeuren misschien wel de juiste keuze voor u. Liever schuifdeuren met matglas? Dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een Raffito klassieke schuifdeurkast met Rimini deuren? Dit zijn slechts opties. U kunt ook kiezen voor andere stijldeuren, zoals Torino, Romana, Napoli of bijvoorbeeld Milano. Iedere klassieke deur heeft andere, prachtige kenmerken.

Een bijkomend voordeel is wel dat u de deur van uw keuze ook nog kunt laten uitvoeren in de kleur van uw keuze. Voor de Raffito klassieke schuifdeurkast zijn er maar liefst 10 kleuren beschikbaar. Dit kleurenpalet vindt u ook terug wanneer de voorkeur uitgaat naar een Raffito moderne schuifdeurkast.

Uw klassieke schuifdeurkast aanpassen aan uw interieur

Het merk Raffito laat zien dat er voor ieder interieur een perfecte kledingkast op maat gemaakt kan worden. Er zijn niet alleen prachtige modellen met schuifdeuren beschikbaar, maar u kunt ook kiezen voor een mooie kast uit de Twist-collectie van Raffito. Gaat uw voorkeur uit naar een mooie Raffito klassieke schuifdeurkast? Dan kunt u er altijd gemakkelijk voor zorgen dat de kast goed past bij de rest van uw interieur.

U kunt zelf kiezen voor de klassieke stijldeuren die het best passen bij uw inrichting. Daarnaast is het uiteraard mogelijk om de kledingkast uit te voeren in een kleur naar wens. Het brede kleurenpalet van Raffito zorgt ervoor dat u altijd een Raffito klassieke schuifdeurkast samen kunt stellen die écht perfect bij u past.

Raffito_Stijldeur klassiek Milano zwart_greep Nuovo nero_ interieur kashmir mat_ombouw marmer close2
Raffito_Stijldeur klassiek Milano zwart_greep Nuovo nero_ interieur kashmir mat_detail schoenenrek

U kunt de Raffito klassieke schuifdeurkast naar wens indelen

Natuurlijk weet u het best wat u nodig heeft om al uw kleding en accessoires netjes op te bergen. De ene persoon heeft meer behoefte aan roedes, terwijl de ander vooral veel ruimte op planken wil hebben. Wanneer u kiest voor een Raffito klassieke schuifdeurkast, dan kunt u dit helemaal zelf bepalen.

De indeling van de kledingkast kan helemaal worden afgestemd op wat u nodig heeft. Het samenstellen kunt u alleen doen, maar wij kunnen u hier uiteraard ook goed in adviseren. Uiteindelijk zorgen we ervoor dat de klassieke schuifdeurkast op maat zowel aan interieur als aan exterieur aansluit bij uw wensen, eisen en voorkeuren.

Maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom

Heeft u interesse in een Raffito klassieke schuifdeurkast van uitzonderlijke kwaliteit? Dan nodigen wij u uit om eens een bezoek te brengen aan onze showroom, waar u zeker meer dan voldoende inspiratie op kunt doen. Wij ontvangen u graag op afspraak, zodat wij zeker zijn dat wij echt de tijd voor u kunnen nemen. Wilt u eerst meer weten over de Raffito klassieke schuifdeurkast? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Raffito klassieke schuifdeurkast met grepen

Kleuropties kastinterieur:

Maak uw kast compleet met een kastinrichting op maat

Kleuropties kastdeuren:

Klassieke schuifkastdeuren

Ontwerp in 3 stappen uw klassieke schuifdeurkast op maat

1

Stap 1

Kies uw stijl
2

Stap 2

Kies uw opstelling
3

Stap 3

Ontwerp uw kast op maat

Contact opnemen

Heeft u vragen of wilt u meer informatie neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bellen, mailen of het contactformulier invullen.
Ook kunt u een afspraak maken in onze showroom waar wij samen met u uw kast op maat ontwerpen.

Showroom bezoeken

In onze uitgebreide showroom ontwerpen wij geheel vrijblijvend, onder het genot van een lekker kopje koffie, samen met u uw kast op maat. U krijgt dan direct een indruk van de topkwaliteit, de uitgebreide mogelijkheden en enorme diversiteit aan materialen. Bezoek onze showroom. Wij zijn u graag van dienst.

Inspiratie voor uw klassieke schuifdeurkast