Raffito kasten op maat

Raffito kasten op maat maken de perfecte combinatie tussen eindeloos veel stijl en praktisch comfort. Voor elk interieur zijn er mooie Raffito kasten op maat te verkrijgen. U bent hiervoor natuurlijk van harte welkom bij Kastenstudio Utrecht. Als ervaren professional in maatwerk meubeloplossingen, kunnen wij u ook uitstekend van dienst zijn wanneer u interesse heeft in de maatwerk Raffito kasten. Uiteraard bent u ook voor andere hoogwaardige merken bij ons aan het juiste adres. Denk bijvoorbeeld aan Nolte, Elfa en ABC Quadrant.

Raffito Stijldr 2-deursFlorence Open
Raff_Inloopkast_glas deur_zwarte omlijsting_

Raffito kasten op maat: de onderneming achter het merk

Het merk Raffito is niet zomaar een merk. Dit merk mag zich inmiddels zeker zien als een waar begrip. Deze status wordt niet zomaar bereikt, maar met het leveren van puur vakmanschap in combinatie met uitzonderlijke klasse. Raffito maatwerk kasten zijn stuk voor stuk kunstwerken, waarin de meest bijzondere combinaties van materialen, contrasten, trends en woonstijlen kunnen worden gelegd.

Het doel is dan ook duidelijk: het bieden van een uniek karakter aan iedere maatwerk Raffito kast. Hier komt nog een belangrijk voordeel bij. Raffito werkt namelijk met een sterk gevoel van respect voor mens en natuur. Er wordt binnen het bedrijf veel aandacht besteed aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Dit zorgt enkel voor een versterking van het toch al positieve imago van Raffito.

Stijlen uit de Raffito kastencollectie

Een Raffito kast is altijd een kast die perfect bij u past. U kunt deze namelijk volledig zelf samenstellen. Wanneer we kijken naar de hoofdstijlen die vertegenwoordigd zijn in de Raffito kastencollectie, dan zien we de volgende stijlen:

Raffito omlijste schuifkast
Raffito_Eetkamer_Klassiek stijldeuren Guspino Kashmir Mat-Bracciano nero_hoekkast_groot

Raffito kast op maat met klassieke deuren

De maatwerk Raffito kast met klassieke deuren laten een uniek freeslijnenspel zien, waardoor de kast direct een klassieke look krijgt. Ideaal voor in diverse interieurstijlen, zoals landelijk, romantisch of – uiteraard – klassiek. De klassieke deuren zijn in meerdere varianten beschikbaar, waaronder als schuifdeuren.

Maatwerk Raffito kast met moderne deuren

Heeft u een modern interieur en wilt u een mooie kast die perfect bij uw interieurstijl past? Dan is er de maatwerk Raffito kast met moderne deuren. Deze deuren hebben strakke freeslijnen en zijn eveneens uitvoerbaar als schuifdeur. Vanzelfsprekend heeft u veel keuze betreft de specifieke uitvoering en kleur.

Raffito moderne schuifdeurkast
Raffito schuifdeuren omlijst schuine wand

Een Raffito kast met omlijste deuren

Gaat uw voorkeur uit naar een mooie Raffito kast met omlijste deuren? Dan staat er een zee aan mogelijkheden voor u open. Laat de kastdeuren uitvoeren met een spiegel of met een glassoort naar keuze, ga voor een unikleur of kies voor een omlijste deur in een warme houtkleur. U heeft volop gelegenheid om de kast echt helemaal te laten opgaan in uw bestaande interieur.

Een sfeervolle Raffito kast met barn deuren

Heeft u een landelijke inrichting? Dan wilt u waarschijnlijk een kast die perfect past binnen deze stijl. U komt dan al snel uit bij de sfeervolle Raffito barn deuren. Deze ‘schuurdeuren’ stralen een bijzondere, unieke sfeer uit waar u gewoon van blijft genieten. Uiteraard worden de barn deuren van de Raffito kast voorzien van passende grepen en u kunt zelf een mooie kleur voor de deuren kiezen. De barn deuren zijn ook beschikbaar voor schuifdeurkasten.

Raffito Barn schuifdeurkast
Raffito_Bijkeuken_Twit eiken natuur_Tarente_ Eiken natuur interieur_groot

Een Raffito Twist kast in diverse kleuren

De Raffito Twist kast is een unieke optie, vooral omdat deze zo anders is dan de andere varianten die we terugvinden in het aanbod van het merk. Wanneer u op zoek bent naar een mooie combinatie van trends en stijlen, in een kleur of kleurencombinatie die bij u past, dan is een Raffito Twist kast zeker het overwegen waard.

Raffito kasten op maat van Kastenstudio-Utrecht

Maatwerk Raffito kasten kunnen volledig naar wens worden ingedeeld. Op deze manier zorgen wij er graag voor dat u optimaal voordeel uit uw nieuwe kast haalt. Wilt u een kast op maat laten maken? Dan leveren wij u de maatwerk kast waar u van droomt. U kunt online nader kennismaken met de Raffito kasten op maat. U kunt natuurlijk ook een afspraak maken voor een bezoek aan onze showroom, waar wij u graag informeren en adviseren over de Raffito kasten. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Raffito_omlijste deuren-zwart mat blank glas profiel Stretto interieur walnoot

Kleuropties kastinterieur:

Maak uw kast compleet met een kastinrichting op maat

Ontwerp in 3 stappen uw Raffito kast op maat

1

Stap 1

Kies uw stijl
2

Stap 2

Kies uw opstelling
3

Stap 3

Ontwerp uw kast op maat

Contact opnemen

Heeft u vragen of wilt u meer informatie neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bellen, mailen of het contactformulier invullen.
Ook kunt u een afspraak maken in onze showroom waar wij samen met u uw kast op maat ontwerpen.

Showroom bezoeken

In onze uitgebreide showroom ontwerpen wij geheel vrijblijvend, onder het genot van een lekker kopje koffie, samen met u uw kast op maat. U krijgt dan direct een indruk van de topkwaliteit, de uitgebreide mogelijkheden en enorme diversiteit aan materialen. Bezoek onze showroom. Wij zijn u graag van dienst.

Inspiratie voor uw Raffito kast