Raffito kasten: maatwerk in uw eigen stijl

Raffito kasten bieden eindeloos veel mogelijkheden wanneer u een kast wilt die volledig is afgestemd op uw wensen, uw eisen én uw woonstijl. De mogelijkheden die worden aangeboden vanuit het Nederlandse bedrijf Raffito zijn namelijk zeer veelzijdig. Wanneer u interesse heeft in Raffito kasten, dan bent u van harte welkom bij Kastenstudio Utrecht. Wij hebben een jarenlange ervaring in het realiseren van maatwerk kasten van diverse merken, waaronder ook van Raffito. Wij zijn er om u te informeren over de mogelijkheden, te adviseren bij het maken van uw keuzes en natuurlijk ook om u te inspireren wanneer u interesse heeft in de maatwerk Raffito kasten. U kunt onze showroom altijd op afspraak bezoeken.

Raffito draaideurkast Twist
Raffito kast op maat

Waarom kiest u voor de Raffito kasten op maat?

Als u een kast op maat wilt laten maken, dan heeft u de keuze uit meerdere merken. Wat maakt het merk Raffito nu zo bijzonder? Hier zijn meerdere goede redenen voor te noemen. Het toonaangevende Nederlandse merk staat op de eerste plaats voor kwaliteit, duurzaamheid en innovatie. Er wordt gebruik gemaakt van duurzame materialen die jarenlang mooi en sterk blijven. U heeft de keuze uit veel mogelijkheden vanuit de collectie van Raffito, waarin de beste slaapkamer- en kastsystemen te vinden zijn. Wilt u bijvoorbeeld Raffito kasten op maat met een draaideur of liever met een zweefdeur? Wilt u een accessoire systeem of een commode met opbergruimte die flexibel ingedeeld kan worden? Met het merk Raffito kan het allemaal.

Eindeloos veel opties voor Raffito kasten op maat

De maatwerk kasten van Raffito zijn te realiseren voor elke ruimte. Wilt u een compacte kledingkast op maat? Dan zorgen wij er met de gewenste indeling voor dat u de ruimte in de kast maximaal kunt benutten. Heeft u de ruimte voor een mooie Raffito inloopkast op maat? Dan gaan we ook graag voor u aan de slag. De collectie Raffito kastsystemen is zo veelzijdig dat er voor iedereen een Raffito kast op maat gemaakt kan worden.

Zo heeft u de keuze uit diverse deuren, verschillende handgrepen, tal van materialen en natuurlijk een heel scala aan kleuren. Wilt u haken in de maatwerk kast, uitschuifbare rekken, meer of minder lades, meer of minder planken? Het is allemaal mogelijk. De opbergmogelijkheden zijn eindeloos wanneer u kiest voor een Raffito kast op maat.

inloopkast op maat
Raffito kasten op maat

Maatwerk kasten van Raffito voor ieder interieur

Natuurlijk is het niet alleen belangrijk dat een kast goed past bij uw opbergbehoeften. Het is ook belangrijk dat een kast in perfecte harmonie combineert met de rest van uw interieur. Hier hoeft u zich geen zorgen over te maken wanneer u kiest voor een Raffito kledingkast op maat. De meest uiteenlopende stijlen zijn terug te vinden in de collectie kastensystemen van deze fabrikant. Heeft u een industrieel, modern, klassiek, romantisch, Scandinavisch of misschien wel landelijk interieur? In de collectie zijn altijd kleur- en materiaalmogelijkheden te vinden die goed aansluiten bij uw bestaande interieur. Wij denken hierin natuurlijk graag met u mee.

Raffito kasten zijn een milieubewuste keuze

Duurzaamheid speelt een steeds belangrijkere rol, en dat is natuurlijk geheel terecht. Het is goed om aandacht te besteden aan een beter milieu. Dit doet u zeker wanneer u kiest voor een maatwerk kast van Raffito. De Raffito kasten staan namelijk niet alleen voor functionaliteit, design en kwaliteit, maar ook voor milieuvriendelijkheid. Alle maatwerk producten van het Nederlandse bedrijf zijn voorzien van het FSC®-keurmerk. Dit betekent dat het hout dat voor de maatwerk producten wordt gebruikt afkomstig is uit bossen die conform de FSC-standaard worden beheerd. De Raffito kasten op maat zijn daarmee een duurzame, milieubewuste keuze.

Raffito kasten op maat Twist eiken zwart structuur
Raffito inloopkast op maat

Heeft u interesse in de Raffito kasten op maat?

De Raffito kasten op maat bieden tal van voordelen. Wilt u eens nader kennismaken met alle mogelijkheden die wij u aan kunnen bieden? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan de showroom van Kastenstudio Utrecht. Vanzelfsprekend kunt u hier ook de kastsystemen van andere ervaren merken bekijken. Wilt u eerst meer informatie of advies over de Raffito kasten op maat? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

Contact opnemen

Heeft u vragen of wilt u meer informatie neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bellen, mailen of het contactformulier invullen.
Ook kunt u een afspraak maken in onze showroom waar wij samen met u uw kast op maat ontwerpen.

Showroom bezoeken

In onze uitgebreide showroom ontwerpen wij geheel vrijblijvend, onder het genot van een lekker kopje koffie, samen met u uw kast op maat. U krijgt dan direct een indruk van de topkwaliteit, de uitgebreide mogelijkheden en enorme diversiteit aan materialen. Bezoek onze showroom. Wij zijn u graag van dienst.

Ontwerp in 3 stappen uw Raffito kast op maat

1

Stap 1

Kies uw stijl
2

Stap 2

Kies uw opstelling
3

Stap 3

Ontwerp uw kast op maat