Raffito kastdeuren op maat: top 5 designs!

Raffito kastdeuren op maat zijn de perfecte keuze als u zeker wilt zijn dat de uitstraling van uw nieuwe Raffito kast optimaal past binnen de ruimte waarin de kast geplaatst wordt. Het is prettig wanneer de maatwerk kast goed combineert bij de bestaande interieurstijl en / of uw persoonlijke smaak en voorkeur. Dit kan zeker wanneer u kiest voor een mooie, kwalitatieve kledingkast met Raffito kastdeuren op maat. Bij Kastenstudio Utrecht bent u altijd welkom voor een duurzame, hoogwaardige kast op maat van het ervaren merk Raffito. Deze kasten maken wij graag voor u op maat met Raffito kastdeuren naar wens. U profiteert bij ons dan ook altijd van een perfecte Raffito service. Wij stellen graag de top 5 designs van de Raffito kastdeuren op maat aan u voor, waarmee u uw nieuwe Raffito maatwerk kast compleet kunt maken.

Raffito_Stijldeur klassiek Milano zwart_greep Nuovo nero_ interieur kashmir mat_ombouw marmer
Raffito draaideurkast Twist

1. De Raffito Twist kastdeuren op maat

Wilt u een mooie, maatwerk kast van het merk Raffito? Dan heeft u in de basis de keuze uit draaideuren en schuifdeuren. Gaat de voorkeur uit naar draaideuren? Dan komt u uit bij de Raffito Twist kastdeuren. Deze kastdeuren zijn beschikbaar in diverse stijlen en kleuren. Een draaideurkast op maat kan worden gemaakt in verschillende designs. U heeft de keuze uit een ruim kleurenpalet, zowel voor de buitenzijde als voor de binnenzijde van de kast. Zo kan de Raffito Twist kledingkast altijd op maat worden gemaakt.

2. Authentieke sfeer met de Raffito barn kastdeuren

Zoekt u kastdeuren op maat met een landelijke uitstraling of wilt u opvallende deuren die uitstekend combineren met een industriële look? Dan zijn de barn kastdeuren op maat een perfecte keuze. De barn kastdeuren van Raffito zijn geïnspireerd op de authentieke boerderijdeuren, ook wel schuurdeuren of staldeuren genoemd, en stralen een bijzondere sfeer uit. Vanzelfsprekend kunnen de Raffito barn kastdeuren op maat worden gemaakt, waarbij de deuren worden uitgevoerd in een kleur naar wens.

Raffito Barn kastdeuren op maat
Raffito omlijste schuifkast

3. Maatwerk kastdeuren met omlijsting

U kunt mooie Raffito kastdeuren met omlijsting op maat laten maken. Wilt u uw nieuwe kledingkast bijvoorbeeld uit laten voeren met een mooi soort glas aan de voorzijde? Heeft u meer baat bij een grote spiegel op de kastdeuren op maat? Het kan allemaal bij Kastenstudio Utrecht. Natuurlijk kunnen wij tijdens uw bezoek aan onze Raffito showroom met u meedenken over de ideale omlijste kastdeuren op maat.

Daarnaast kunnen wij ook voor dit Raffito design zorgen voor een maatwerk indeling. Wilt u meer roedes of heeft u juist behoefte aan meer planken? Heeft u misschien vooral behoefte aan wat extra lades? Het kan allemaal wanneer u kiest voor een maatwerk Raffito kast.

4. Uw maatwerk kast in een modern Raffito design

Als u een modern interieur in uw woning heeft, dan is het prettig wanneer uw Raffito kast ook aan deze stijl voldoet. Het is fijn als uw nieuwe maatwerk kast helemaal opgaat in het bestaande interieur, waardoor er uiteindelijk een harmonieus geheel ontstaat. U kiest dan het best voor de moderne kastdeuren op maat, welke kunnen worden uitgevoerd in diverse mooie kleuren. Zo kan de maatwerk kast worden voorzien van moderne schuifdeuren in een kleur en afwerking naar wens, compleet met strakke freeslijnen die kenmerkend zijn voor het moderne Raffito design.

Raffito moderne schuifdeurkast
Raffito klassieke schuifdeurkast met grepen

5. De romantische look van klassieke Raffito kastdeuren op maat

De romantische uitstraling komt vaak overeen met de klassieke look. Ook hiervoor heeft het merk prachtige kastdeuren op maat. U komt dan uit bij de sfeervolle, klassieke kastdeuren met kenmerkende freeslijnen. Deze stijl past niet alleen perfect bij het klassieke en / of romantische interieur, maar kan ook uitstekend worden gecombineerd met een landelijke stijl. Ook voor deze mooie Raffito kastdeuren op maat is een breed kleurenpalet beschikbaar, zodat de kast uiteindelijk helemaal aan uw wensen en voorkeuren voldoet.

De kastdeuren combineren met het interieur van uw nieuwe kast

De Raffito kastdeuren op maat worden uiteraard gecombineerd met een interieur naar wens. Wij maken voor u een Raffito kast op maat en voorzien deze van de gewenste kastdeuren. Voor een kwalitatief hoogwaardig geheel is het belangrijk dat de Raffito kastdeuren op maat worden gecombineerd met een interieur, zodat alle elementen van de kast goed met elkaar corresponderen. U koppelt dus de maatwerk deuren aan een Raffito kastinterieur dat bij u past. Uiteraard denken wij graag met u mee over de beste indeling.

Raffito inloopkast interieur
Raffito_Twist6-deurs_elzen_Wit

Heeft u ook interesse in Raffito kastdeuren op maat?

Wilt u een nieuwe maatwerk kast, compleet met de kwalitatieve Raffito kastdeuren op maat? Dan bent u bij Kastenstudio-Utrecht aan het juiste adres. Wij kunnen er niet alleen voor zorgen dat de uitstraling van de kast perfect bij u past. Wij denken ook graag met u mee over de ideale indeling van de maatwerk kast. U heeft altijd de garantie dat de Raffito kast op alle fronten aan uw wensen en eisen voldoet. Uiteraard kunt u direct een afspraak maken voor een bezoek aan onze Raffito showroom, waar u onder meer kennis kunt maken met de mooie Raffito kastdeuren op maat. Wilt u eerst meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Kleuropties moderne en klassieke kastdeuren:

Klassieke schuifkastdeuren

Barn schuifkastdeuren

Omlijste schuifkastdeuren

Moderne schuifkastdeuren

Kleuropties deurvulling omlijste kastdeuren:

Maak uw kast compleet met een kastinrichting op maat

Kleuropties Barn kastdeuren:

 

 

Contact opnemen

Heeft u vragen of wilt u meer informatie neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bellen, mailen of het contactformulier invullen.
Ook kunt u een afspraak maken in onze showroom waar wij samen met u uw kast op maat ontwerpen.

Showroom bezoeken

In onze uitgebreide showroom ontwerpen wij geheel vrijblijvend, onder het genot van een lekker kopje koffie, samen met u uw kast op maat. U krijgt dan direct een indruk van de topkwaliteit, de uitgebreide mogelijkheden en enorme diversiteit aan materialen. Bezoek onze showroom. Wij zijn u graag van dienst.

Ontwerp in 3 stappen uw klassieke schuifdeurkast op maat

1

Stap 1

Kies uw stijl
2

Stap 2

Kies uw opstelling
3

Stap 3

Ontwerp uw kast op maat