Raffito kast inmeten

Een Raffito kast inmeten is niet altijd eenvoudig. Natuurlijk is het voor u wel belangrijk dat uw maatwerk kast van dit merk perfect in de ruimte past waarin u deze wilt plaatsen. Wanneer u uw nieuwe Raffito kast bij Kastenstudio Utrecht op maat laat maken, dan kunt u profiteren van een zeer complete Raffito service. Dit betekent ook dat wij graag naar u toe komen om de kast voor u in te meten. Dit bespaart u veel meet- en puzzelwerk. Uiteraard heeft u altijd de zekerheid dat de Raffito maatwerk kast perfect past, zoals dat hoort. Wanneer u interesse heeft in de Raffito kasten, dan bent u bij ons altijd van harte welkom.

Raffito  kast inmeten
Raffito kast inmeten

Wanneer komen wij uw Raffito kast inmeten?

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten kunnen rekenen op het beste. Hier hebben wij onze dienstverlening effectief op aangepast. U maakt gebruik van een zeer complete Raffito service wanneer u bij ons komt voor een Raffito kledingkast. In de meeste gevallen kiest u voor een maatwerk kast om zeker te zijn van de perfecte uitstraling én de perfecte maat. Wij nodigen u uit om een bezoek te brengen aan onze Raffito showroom, waar u veel demo materiaal en voorbeelden kunt bekijken. Wij denken graag met u mee en ontwerpen, samen met u, de ideale Raffito kast. Wanneer wij alles besproken hebben, dan maken wij graag een afspraak met u op uw locatie. Wij komen dan de Raffito kast inmeten om zeker te zijn van de juiste afmetingen, zoals u het wenst.

Professioneel uw Raffito kast inmeten

Na uw bezoek aan onze Raffito showroom hebben we een duidelijk beeld van wat u wilt. Wij komen vervolgens uw Raffito kast inmeten in uw eigen woning. Zo stellen we zeker dat de kast écht aan de gewenste maten voldoet, zodat deze goed in de ruimte past. Komen wij professioneel uw Raffito kast inmeten? Dan nemen wij hiervoor alle verantwoordelijkheid. Dit betekent dat het ook onze verantwoordelijkheid is dat de kast past. Uiteraard kunnen wij alle soorten Raffito kasten inmeten. De Raffito kasten zijn beschikbaar in veel verschillende stijlen, kleuren en varianten, waaronder:

Raffito schuifdeuren omlijst schuine wand
Raffito kast inmeten inloopkast

Wij ontzorgen met een zeer complete Raffito service

De Raffito kast inmeten behoort tot onze zeer complete Raffito service. Kasten van dit merk zijn maatwerk kasten van uitzonderlijke kwaliteit. U bepaalt niet alleen zelf de uitstraling en de sfeer van de kast, maar ook de indeling. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden wanneer u een Raffito kast op maat laat maken door ons. Wij bespreken deze mogelijkheden graag met u tijdens een bezoek aan onze Raffito showroom. Hierbij kunnen wij uiteraard met u meedenken en u diverse voorbeelden en demo materialen tonen. Vanzelfsprekend kunnen wij zorgen voor een professionele opbouw van de maatwerk kast op uw locatie.

Maak een afspraak voor een bezoek aan onze Raffito showroom

Heeft u interesse in een maatwerk kast van het merk Raffito? Wilt u meer informatie of een persoonlijk advies? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Raffito moderne schuifdeurkast

Kleuropties kastinterieur:

Maak uw kast compleet met een kastinrichting op maat

Ontwerp in 3 stappen uw Raffito kast op maat

1

Stap 1

Kies uw stijl
2

Stap 2

Kies uw opstelling
3

Stap 3

Ontwerp uw kast op maat

Contact opnemen

Heeft u vragen of wilt u meer informatie neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bellen, mailen of het contactformulier invullen.
Ook kunt u een afspraak maken in onze showroom waar wij samen met u uw kast op maat ontwerpen.

Inspiratie voor uw Raffito kast