Raffito inloopkast

Een Raffito inloopkast kan uw dromen uit laten komen. Heeft u een mooie ruimte in huis over waarin u een inloopkast kunt realiseren, en wilt u zeker zijn dat de kast volledig aan al uw wensen voldoet? Dan komt u al snel uit bij een hoogwaardige Raffito inloopkast. Deze oplossingen kunnen namelijk volledig naar eigen wens en inzicht ingedeeld worden. Hierdoor geniet u altijd van een zee van ruimte voor al uw kleding, schoenen, accessoires en meer. Natuurlijk bent u bij Kastenstudio-Utrecht van harte welkom wanneer u interesse heeft in een maatwerk Raffito inloopkast.

Raffito inloopkast op maat
Raffito_Inloopkast_eikenbruinstructuur_Idro Nero_inbouw

De unieke uitstraling van een Raffito inloopkast

Het is natuurlijk belangrijk dat uw inloopkast van Raffito goed bij de rest van uw inrichting past. U wilt zeker zijn dat de uitstraling goed combineert met uw bestaande interieur, maar anderzijds ook voldoet aan uw persoonlijke smaak en voorkeuren. Het gaat niet enkel om de kleur, maar zeker ook om de stijl en de sfeer in totaal. Met een Raffito inloopkast op maat kiest u altijd voor een eindresultaat dat op alle fronten perfect bij u past. U bepaalt zelf de hele stijl en sfeer van de maatwerk inloopkast. Natuurlijk geniet u niet alleen van de unieke uitstraling, maar ook van de hoogwaardige kwaliteit. Dat is immers waar Raffito voor staat.

De inloopkast van Raffito naar wens indelen

Het fijne van een Raffito inloopkast is wel dat u deze geheel naar wens in kunt delen. Heeft u vooral veel plankruimte nodig of hangt u het liefst zo veel mogelijk kleding op? Heeft u wellicht behoefte aan extra lades? Het kan allemaal. U weet precies hoe uw behoeften liggen. Veel standaard kledingkasten leveren opbergproblemen op. U heeft eigenlijk net te weinig plankruimte, maar u heeft ruimte over op de roedes. Andersom kan natuurlijk ook. Een standaard kledingkast is niet perfect afgestemd op uw kledingcollectie en de bijbehorende ruimtebehoefte. Een kledingkast of inloopkast op maat is dit vanzelfsprekend wel. Er is altijd meer dan voldoende ruimte in een maatwerk kledingkast en alles is ingedeeld zoals het voor u praktisch is. Dát is de kracht van een Raffito inloopkast op maat: het gebrek aan goede opbergruimte behoort voorgoed tot de verleden tijd.

Raffito inloopkast schoenenrek op maat
Raffito inloopkast interieur

De inloopkast op maat gaat jarenlang mee

Raffito is een merk dat staat voor stijl, voor design en voor vakmanschap. Anderzijds staat het merk ook zeker voor kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Wanneer u kiest voor een inloopkast van Raffito, dan bent u er zeker van dat u jarenlang kunt genieten van de op maat ingedeelde oplossing. De kwaliteit gaat niet verloren en ook de uitstraling blijft mooi, zoals dat hoort. U kunt zelf alle keuzes maken betreft de indeling en de eventuele Raffito accessoires. Denk hierbij zeker niet alleen aan nu, maar ook aan later. Een Raffito inloopkast gaat namelijk écht lang mee.

Kom langs bij Kastenstudio-Utrecht

Wilt u een Raffito inloopkast laten realiseren bij u thuis en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij informeren en adviseren u graag. U bent van harte welkom om een bezoek te brengen aan onze showroom. Wij verzoeken u hiervoor een afspraak te maken, zodat wij echt de tijd voor u kunnen nemen. Wilt u eerst meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.

Raffito inloopkast op maat lades

Kleuropties kastinterieur:

Maak uw kast compleet met een kastinrichting op maat

Ontwerp in 3 stappen uw inloopkast op maat

1

Stap 1

Kies uw stijl
2

Stap 2

Kies uw opstelling
3

Stap 3

Ontwerp uw kast op maat

Contact opnemen

Heeft u vragen of wilt u meer informatie neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bellen, mailen of het contactformulier invullen.
Ook kunt u een afspraak maken in onze showroom waar wij samen met u uw kast op maat ontwerpen.

Showroom bezoeken

In onze uitgebreide showroom ontwerpen wij geheel vrijblijvend, onder het genot van een lekker kopje koffie, samen met u uw kast op maat. U krijgt dan direct een indruk van de topkwaliteit, de uitgebreide mogelijkheden en enorme diversiteit aan materialen. Bezoek onze showroom. Wij zijn u graag van dienst.

Inspiratie voor uw Raffito inloopkast