Raffito Barn schuifdeurkast

De Raffito Barn schuifdeurkast kan zomaar de perfecte keuze voor u zijn. We zien dat deze stijl helemaal terugkomt en inmiddels al een echte trend is geworden. We hebben het dan natuurlijk over de landelijke, romantische stijl. De Raffito Barn schuifdeurkast is een mooie, sterke kledingkast met barndeuren, welke ook wel schuurdeuren worden genoemd. Ze hebben de bijzondere look van de deuren die we ook in oude, sfeervolle boerderijen tegenkomen. Wanneer u dol bent op deze unieke boerderijstijl, dan is de Raffito Barn schuifdeurkast gegarandeerd de beste keuze voor u. Natuurlijk kan Kastenstudio Utrecht deze mooie kast uit de collectie van Raffito op maat maken voor u.

Raffito Barn schuifdeurkast fjord groen
Raffito Barn schuifdeurkast slaapkamer

De Raffito Barn schuifdeurkast voor diverse interieurstijlen

Wanneer u denkt aan de Raffito Barn schuifdeurkast, dan denkt u natuurlijk als eerst aan de warme, romantische en vooral landelijke interieurstijl. Toch is dit zeker niet de enige interieurstijl waar deze schuifdeurkast met barndeuren goed bij past. Het is namelijk mogelijk om de Raffito Barn schuifdeurkast te laten voorzien van stoere, robuuste handgrepen die ervoor zorgen dat de kast ook perfect combineert met de industriële inrichting.

Kleine aanpassingen in het ontwerp kunnen een groot verschil maken. Soms is het zelfs alleen de kleur die al zorgt voor een heel andere look en feel. Het mooie is wel dat deze schuifdeurkast op maat gemaakt kan worden, dus ook kan worden uitgevoerd in uw favoriete kleur uit het kleurenpalet van Raffito.

Haal het maximale uit de sfeervolle Raffito Barn schuifdeurkast

Natuurlijk is de uitstraling van uw nieuwe kledingkast belangrijk. U wilt zeker zijn dat de nieuwe kast goed past bij uw bestaande interieur of bij andere meubelstukken die u wellicht nieuw aanschaft. Doordat u zelf meerdere keuzes kunt maken, kunt u de Raffito Barn schuifdeurkast een uitstraling geven die goed combineert. Vervolgens haalt u echt het maximale uit deze kledingkast op maat door de indeling ook zelf te bepalen. Heeft u vooral veel overhemden en pantalons die u graag ophangt? Dan kiest u voor extra roedes.

Heeft u veel shirts en jeans die u liever op planken opstapelt? U kunt er dan voor kiezen om extra plankruimte in de kast te nemen. Voor de liefhebber van lades zijn er natuurlijk ook meer dan voldoende mogelijkheden. Overigens geldt dit niet alleen voor de Raffito Barn schuifdeurkast, maar bijvoorbeeld ook voor de Raffito Twist kledingkast met draaideuren.

Raffito schuifdeurkast Barn
Raffito schuifdeuren Barn fjord groen

Een Raffito Barn kledingkast is altijd bijzonder sfeervol

Een kledingkast met barndeuren is zonder twijfel sfeervol. Hiervoor maakt het niet uit welke keuzes u maakt in het design. Het zijn vooral de barndeuren van deze schuifdeurkast op maat die zorgen voor de onmiskenbare sfeer. De uitstraling is dan ook geheel anders dan die van bijvoorbeeld de Raffito moderne schuifdeurkast. Wanneer u een maatwerk schuifdeurkast wilt met de bijzondere, warme en toch stoere boerderij-look, dan is de Raffito Barn schuifdeurkast de perfecte keuze voor u.

Kom de Raffito Barn schuifdeurkast zelf bekijken

We kunnen ons goed voorstellen dat u eerst eens nader kennis wilt maken met de Raffito Barn schuifdeurkast, en misschien ook wel met de andere kastmogelijkheden van dit stijlvolle merk. Dat kan bij Kastenstudio-Utrecht. Zo kunnen wij altijd een maatwerk schuifdeurkast voor u maken die perfect bij u past. Wilt u eerst meer informatie of advies over de Raffito Barn schuifdeurkast? U kunt natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Raffito Barn schuifdeurkast

Kleuropties kastinterieur:

Maak uw kast compleet met een kastinrichting op maat

Kleuropties kastdeuren:

Barn schuifkastdeuren

Ontwerp in 3 stappen uw Barn schuifdeurkast op maat

1

Stap 1

Kies uw stijl
2

Stap 2

Kies uw opstelling
3

Stap 3

Ontwerp uw kast op maat

Contact opnemen

Heeft u vragen of wilt u meer informatie neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bellen, mailen of het contactformulier invullen.
Ook kunt u een afspraak maken in onze showroom waar wij samen met u uw kast op maat ontwerpen.

Inspiratie voor uw Barn schuifdeurkast