Lundia Original

LUNDIA ORIGINAL

Lundia Original prijslijst

Lundia Original prijslijst

Een massief houten kastsysteem dat oneindig uit te breiden is. Op de eerste plaats is Original de ideale boekenkast; ” modulair en flexibel”. Daarnaast kan met Original elk meubel gerealiseerd worden. Van boekenkast tot bibliotheek. Van dressoir tot walk in closet. Lundia Original staat vooral voor duurzaamheid.

Het Lundia Original systeem is ruim 70 jaar geleden uitgevonden door de Zweed Harald Lundqvist. In de prijslijst treft u een compleet overzicht aan van alle leverbare elementen uit het Lundia Original assortiment. Zo kunt u zelf uw kast of meubel samenstellen.
Elk meubel begint met twee zijstukken en een aantal schappen. De schappen zijn in hoogte verstelbaar. Voor de stabiliteit heeft u aan de achterkant een achterwand of een diagonaal nodig. Daarna kunt u naar eigen keuze deuren, laden of andere accessoires aan uw kast toevoegen.

DUURZAAM FSC GEPRODUCEERD

Lundia-Original wordt volledig volgens de FSC normen geproduceerd. Al het hout voor de Lundia-kasten is afkomstig uit Europese productiebossen die op een duurzame manier worden beheerd en herbeplant. Het naaldhout staat minimaal 30 tot 45 jaar ‘op stam’ voordat de bomen worden gekapt en ze in ruwe planken bij de fabriek worden aangeleverd. De productie van Lundia Original wordt continu verbeterd om milieubelasting zo veel mogelijk te voorkomen.
Door de ISO 14001 certificering is duidelijk in kaart welke effecten de productie van Original kan hebben op het milieu. Naast ISO 14001 is de productie ook OHSAS 18001 gecertificeerd. Dit certificaat wordt verstrekt als alle veiligheidsrisico’s in kaart zijn gebracht en de werkomgeving voor de medewerkers aan alle (ARBO) eisen voldoet.

ZELF UW KAST SAMENSTELLEN?

Dat kan in onze webshop. Hier vindt u Lundia onderdelen om zelf uw kast op maat samen te stellen. Uiteraard kunt u voor advies, vragen en montage bij ons terecht.

Lundia Original meubels ter inspiratie