Een greep uit ons assortiment kasten op maat

Armadi kasten op maatkasten op maat Nube

Met Armadi kasten op maat creëren wij de kast die geheel aansluit bij al uw wensen. Tot in detail. Mooi, maar vooral slim ingedeeld en ruim genoeg om alles erin kwijt te kunnen. U ziet uw boekenkast, opbergkast, dressoir of tv kast al helemaal voor u. De indeling, breedte,hoogte en diepte, u mag het zeggen. 100% maatwerk dus.

U wilt open elementen erin, of vakken met een klep, of een deur, één of meer laden? Het kan allemaal. Materiaal keuze te over. Lak, hoogglans lak, fineer, melamine & glas. En dat in een altijd passende kleur. En met de vele accessoires van boekentrap tot tv- element maakt u uw kast nog persoonlijker.
Afhankelijk van uw materiaal keuze is de gemiddelde levertijd 4 tot 7 weken.

elfa logo

Everything can be organizedKasten op maat Elfa

Elfa is al 60 jaar de pionier en leider van de markt in de categorie opbergen. We zijn er trots op, u innovatieve en in Scandinavië ontworpen oplossingen te kunnen aanbieden, die u helpen ruimte voor alles te creëren – slim, intelligent en mooi tegelijk!

Creëer uw eigen opberg- of inloopkast met uittrekbare draadmanden, hangroeden, dassenrek, schoenenrek.

Dit innovatieve opbergsysteem is zowel leverbaar in een classic als in een luxe decor uitvoering. Wit of zilverkleurig.

Classic – slimme opbergruimte met stijl.
Wand bevestigde en vrijstaande producten zijn de basis voor dit slimme programma voor opbergruimte, waarmee u uw eigen interieur kunt bouwen.

Décor – voor een adem van luxe.
Décor is het exclusieve programma, gemaakt van echt hout, in combinatie met metaal. Beschikbaar in drie uitvoeringen: berken, berken met walnoot beits en wit. U creëert thuis een verfijnde ambiance door deze mooie combinatie van hout en metaal.

Wandbevestigd, waarvoor er minimaal geboord wordt. Deze kunt u aanpassen en uitbreiden helemaal naar uw zin en stemming.

Vrijstaand. Het standaard draadmandsysteem vormt de basis voor een compleet ingerichte opbergoplossing. Geen enkel gat hoeft geboord te worden! Het Freestanding-systeem is de grootste bespaarder van opbergruimte. Het kan overal staan en heeft alle elfa-voordelen.

Onze merken ABC Reoler Quadrant

QUADRANT ABC REOLERkasten op maat Quadrant ABC Reoler

Quadrant is een modulair kastsysteem van het Deense merk ABC-Reoler. Quadrant wordt samengesteld middels MDF-panelen, slechts 12mm dik. Naast zuiverwit, roomwit, lichtgrijs, antraciet of zwart ook leverbaar in alle RAL-kleuren. Quadrant kasten kunnen worden uitgevoerd met een plint-, wielen of stelvoetjes.

Quadrant heeft een gepatenteerde aluminium verbinding daardoor is Quadrant een uniek systeem. Door dit profiel is het mogelijk met zeer dunne MDF panelen een sterke systeemkast te maken, geheel naar uw eigen ontwerp en idee. Tevens is Quadrant een flexibel kastsysteem. Na het opbouwen kunt u uw kast weer geheel anders indelen, of het ontwerp van de hele kast veranderen.

De dunne afgeronde panelen in combinatie met de aluminium designdetails geven de kast een minimalistische uitstraling.
Quadrant is geschikt om aan de wand te hangen maar kan ook op een plint, wielen of pootjes geleverd worden.
Uiteraard zijn deze verstelbaar zodat de kast altijd mooi recht staat.
De kast kan in 23, 33 of 42 cm diepte worden gemaakt. Ook kunt u de drie dieptes in één kast combineren.
De draagkracht per schap is maar liefst 25 kg.

Concept Meubel

Concept Meubel
Concept Meubel wandmeubel op maat

De meubelprogramma`s van Concept Meubel zijn bijzonder flexibel en zeer geschikt om zelf uw meubel samen te stellen. Wilt u een boekenkast, tv-meubel, wandmeubel met schuifpaneel of een wandmeubel met een werkplek, dan is dat mogelijk.

Concept Meubel is een eigentijds modern modulair meubelprogramma. Met dit zeer doordachte meubelsysteem kunt u al uw wensen voor een elegant en design georiënteerd meubel vervullen. U kunt kant-en-klare wandmeubelen bestellen via onze webshop of in onze showroom in Utrecht, maar ook alle onderdelen zijn los te bestellen zoals glazen schuifdeuren, verlichtingselementen, lades en legplanken. Op deze wijze stelt u uw eigen unieke meubel samen.

Variokast logo

Variokast
Variokast hoog formaat

Variokast Project is ons prijs gunstige concept. De meubels zijn gemaakt van onbehandeld, massief sparrenhout.
De hoge belastbaarheid en het natuurlijke karakter van het hout maken het voor ontelbare toepassingen geschikt.
Van kelder tot garage of schuur tot logeer- of studeerkamer. Alle delen zijn te combineren met het Original programma en dit biedt daardoor maximale flexibiliteit.

Dit eigentijdse modulaire systeem werd decennialang in de plaats Varsseveld geproduceerd.
Aan de basis van het systeem zelf is door de tijd weinig veranderd.
Inmiddels is het systeem aangepast aan de huidige tijd en wordt dit hernieuwde kastensysteem door Variokast aangeboden.
Dit veelzijdige systeem is zeer geschikt voor thuisgebruik maar ook voor projecten zoals scholen en bedrijven.