Een greep uit ons assortiment kasten op maat

Nube kasten op maatkasten op maat Nube

Met Nube-kasten op maat creëren wij de kast die geheel aansluit bij al uw wensen. Tot in detail. Mooi, maar vooral slim ingedeeld en ruim genoeg om alles erin kwijt te kunnen. U ziet uw boekenkast, opbergkast, dressoir of tv kast al helemaal voor u. De indeling, breedte,hoogte en diepte, u mag het zeggen. 100% maatwerk dus.

U wilt open elementen erin, of vakken met een klep, of een deur, één of meer laden? Het kan allemaal. Materiaal keuze te over. Lak, hoogglans lak, fineer, melamine & glas. En dat in een altijd passende kleur. En met de vele accessoires van boekentrap tot tv- element maakt u uw kast nog persoonlijker.
Afhankelijk van uw materiaal keuze is de gemiddelde levertijd 4 tot 7 weken.

Onze merken ELFA

Everything can be organizedKasten op maat Elfa

Elfa is al 60 jaar de pionier en leider van de markt in de categorie opbergen. We zijn er trots op, u innovatieve en in Scandinavië ontworpen oplossingen te kunnen aanbieden, die u helpen ruimte voor alles te creëren – slim, intelligent en mooi tegelijk!

Creëer uw eigen opberg- of inloopkast met uittrekbare draadmanden, hangroeden, dassenrek, schoenenrek.

Dit innovatieve opbergsysteem is zowel leverbaar in een classic als in een luxe decor uitvoering. Wit of zilverkleurig.

Classic – slimme opbergruimte met stijl.
Wand bevestigde en vrijstaande producten zijn de basis voor dit slimme programma voor opbergruimte, waarmee u uw eigen interieur kunt bouwen.

Décor – voor een adem van luxe.
Décor is het exclusieve programma, gemaakt van echt hout, in combinatie met metaal. Beschikbaar in drie uitvoeringen: berken, berken met walnoot beits en wit. U creëert thuis een verfijnde ambiance door deze mooie combinatie van hout en metaal.

Wandbevestigd, waarvoor er minimaal geboord wordt. Deze kunt u aanpassen en uitbreiden helemaal naar uw zin en stemming.

Vrijstaand. Het standaard draadmandsysteem vormt de basis voor een compleet ingerichte opbergoplossing. Geen enkel gat hoeft geboord te worden! Het Freestanding-systeem is de grootste bespaarder van opbergruimte. Het kan overal staan en heeft alle elfa-voordelen.

Onze merken ABC Reoler Quadrant

QUADRANT ABC REOLERkasten op maat Quadrant ABC Reoler

Quadrant is een modulair kastsysteem van het Deense merk ABC-Reoler. Quadrant wordt samengesteld middels MDF-panelen, slechts 12mm dik. Naast zuiverwit, roomwit, lichtgrijs, antraciet of zwart ook leverbaar in alle RAL-kleuren. Quadrant kasten kunnen worden uitgevoerd met een plint-, wielen of stelvoetjes.

Quadrant heeft een gepatenteerde aluminium verbinding daardoor is Quadrant een uniek systeem. Door dit profiel is het mogelijk met zeer dunne MDF panelen een sterke systeemkast te maken, geheel naar uw eigen ontwerp en idee. Tevens is Quadrant een flexibel kastsysteem. Na het opbouwen kunt u uw kast weer geheel anders indelen, of het ontwerp van de hele kast veranderen.

De dunne afgeronde panelen in combinatie met de aluminium designdetails geven de kast een minimalistische uitstraling.
Quadrant is geschikt om aan de wand te hangen maar kan ook op een plint, wielen of pootjes geleverd worden.
Uiteraard zijn deze verstelbaar zodat de kast altijd mooi recht staat.
De kast kan in 23, 33 of 42 cm diepte worden gemaakt. Ook kunt u de drie dieptes in één kast combineren.
De draagkracht per schap is maar liefst 25 kg.

Onze merken Moduloo

Modulookasten op maat Moduloo

Houdt u van basic, of topdesign?
Modulookasten zijn multifunctioneel en goed te gebruiken als boekenkast, speelgoedkast,
tv meubel en of kledingkast.

Moduloo denkt groen.
Ook Moduloo is betrokken bij het milieu. Ze zijn voortdurend bezig de producten te maken op de meest eco-vriendelijke wijze, met de gedachte dat moduloo kasten een leven lang meegaan.
De hotleverancier van Moduloo is FSC-gecertificeerd en verwerkt hout welke afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen. Een Modulookast is 100% recyclebaar.