Moduloo

moduloo kastenstudio Utrecht

 

ModulooModuloo kastenstudio Utrecht

Eenvoudig op maat gemaakt

Modulookasten zijn multifunctioneel en goed te gebruiken als boekenkast, speelgoedkast, Tv-meubel, vitrinekast of kledingkast. Met zijn bijzondere uitstraling heb je altijd een unieke kast in huis. Een opvallend strak design met prachtige details. Natuurlijk biedt de Modulookast voldoende opbergruimte voor al uw kostbare bezittingen. Open of juist gesloten, met laden of deuren. U kunt zo hoog gaan als u wilt. Er zijn wel eens Modulookasten gebouwd met een hoogte van 6 meter. Ze zijn ook zeer geschikt als project meubilair.

Modulookasten zijn eenvoudig zelf te monteren. Heeft u geen tijd of zin? De Moduloo montagedienst komt de kast vakkundig bij u thuis monteren.
Ook Moduloo is betrokken bij het milieu, zij zijn daarom voortdurend bezig producten te maken op de meest eco-vriendelijke wijze, met de gedachte dat de meubelen een leven lang meegaan. Het verwerkte hout is FSC-gecertificeerd en afkomstig uit verantwoord beheerde bossen. Een Modulookast is 100% recyclebaar tot aan het perspex-materiaal aan toe.

Moduloo kasten ter inspiratie