Maatwerk boekenkasten van Kastenstudio Utrecht: 5 voordelen!

Maatwerk boekenkasten zijn vaak een ideale oplossing wanneer u zeker wilt zijn dat al uw boeken mooi in het design passen. Soms wilt u een boekenkast uitsluitend voor boeken, soms wilt u in de kast ook ruimte laten voor mooie accessoires of decoraties. Met de maatwerk boekenkasten van Kastenstudio Utrecht is het allemaal mogelijk. Wij maken de boekenkast op maat aan de hand van uw wensen en eisen. Uiteraard denken wij hierin graag met u mee. Twijfelt u of onze maatwerk boekenkasten de oplossing voor u zijn? Wij geven u graag inzicht in de top 5 voordelen van onze boekenkasten op maat.

maatwerk boekenkast
maatwerk boekenkast

1. De beste garanties op maatwerk boekenkasten

Kastenstudio Utrecht heeft een ruime ervaring in het op maat maken van de meest uiteenlopende kasten, waaronder boekenkasten. Wij werken uitsluitend met de beste materialen van ervaren merken. Door onze ervaring te combineren met de kwaliteit van deze merken, zijn wij altijd in staat om u de beste garanties te bieden. U kunt rekenen op een optimale kwaliteit van de maatwerk boekenkasten, evenals op een lange levensduur. U heeft er gegarandeerd jarenlang plezier van.

2. Maatwerk kasten vooraf zien middels een 3D ontwerp

Wij vinden het belangrijk dat u een goed beeld heeft van de maatwerk boekenkasten. Wilt u door ons een boekenkast op maat laten maken, dan zorgt onze werkwijze ervoor dat u precies weet hoe uw maatwerk boekenkast er uiteindelijk uit komt te zien. Wij brengen uw wensen en eisen in kaart, bespreken alle mogelijkheden met u en tonen u de boekenkast in een 3D ontwerp. Zo weet u altijd precies hoe de maatwerk boekenkast eruit komt te zien, al voordat wij beginnen met het vervaardigen van uw boekenkast.

Maatwerk boekenkast
boekenkast op maat

3. Een boekenkast op maat die bij uw boeken past

Elke boekencollectie is uniek. Er zijn mensen die boeken van groot formaat verzamelen, boeken in pocketformaat of juist gemengd. Het is natuurlijk belangrijk dat u uw boeken mooi en goed georganiseerd kunt opbergen. Doordat wij de boekenkasten op maat maken, kunnen wij er altijd voor zorgen dat al uw boeken netjes op de planken passen. U hoeft geen boeken meer plat op de plank of op andere boeken te leggen wegens een te groot formaat. Wij kunnen de maatwerk boekenkast gemakkelijk aanpassen aan uw specifieke collectie boeken.

4. Alle keuze aan kleuren, materialen en afwerkingen

U wilt natuurlijk dat uw maatwerk boekenkast goed past bij het bestaande interieur, of u de boekenkast op maat nu wilt plaatsen in de woonkamer, in de studeerkamer of op zolder. Bij Kastenstudio Utrecht heeft u alle keuzevrijheid als het gaat om kleuren, materialen en afwerkingen. Elke stijl is mogelijk, van klassiek tot modern, waardoor we er altijd voor kunnen zorgen dat uw nieuwe boekenkast op maat perfect bij de bestaande interieurstijl aansluit.

boekenkast op maat
Nube werkplek met maatwerk boekenkast

5. Een voor de ruimte op maat gemaakte boekenkast

Het is fijn wanneer een boekenkast perfect in de ruimte past, ook wanneer de ruimte uniek is, bijvoorbeeld door een schuine wand. Wij maken de maatwerk boekenkasten precies zoals u het wilt. Hiervoor kunnen wij alles nauwkeurig inmeten, zodat de kast perfect past op de plek waar u deze wilt hebben. Wordt de kast onder een trap of schuine wand op zolder gerealiseerd? Dat is geen enkel probleem. We houden hier in het ontwerp rekening mee en zorgen ervoor dat de boekenkast op maat precies past. Het resultaat is altijd een mooi geheel.

Heeft u interesse in onze maatwerk boekenkasten?

Onze maatwerk boekenkasten bieden u de beste garanties. Dit combineren wij met een vriendelijke, snelle en professionele service. Wilt u eens bij ons langskomen om de mogelijkheden te bespreken of inspiratie op te doen? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. Heeft u interesse in onze maatwerk boekenkasten, maar wilt u eerst meer informatie of een persoonlijk advies? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

ABS Quadrant kast op maat laten maken

Contact opnemen

Heeft u vragen of wilt u meer informatie neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bellen, mailen of het contactformulier invullen.
Ook kunt u een afspraak maken in onze showroom waar wij samen met u uw kast op maat ontwerpen.

Showroom bezoeken

In onze uitgebreide showroom ontwerpen wij geheel vrijblijvend, onder het genot van een lekker kopje koffie, samen met u uw kast op maat. U krijgt dan direct een indruk van de topkwaliteit, de uitgebreide mogelijkheden en enorme diversiteit aan materialen. Bezoek onze showroom. Wij zijn u graag van dienst.