Kledingkast op maat

Een kledingkast op maat is ideaal voor in elke slaapkamer. Standaard garderobekasten passen zelden perfect in de ruimte. Er blijft aan de zijden van de kast ruimte over waar u niets meer mee kunt. Het kan ook zijn dat u de kast een stuk kleiner dan gewenst moet kopen, omdat de opvolgende maat nét een paar centimeter te groot is. Zonde, want het liefst wilt u de ruimte zo optimaal mogelijk benutten. Dit kan met een kledingkast op maat.

Bij Kastenstudio Utrecht realiseren wij graag uw kledingkast op maat. Met een uniek oog voor detail en passie voor het vak, ontwerpen wij meubels op maat. Zodat u ook kunt genieten van de kledingkast die u altijd al wilde hebben.

kledingkast op maat
Raffito schuifdeurkast op maat

De voordelen van een kledingkast op maat

Wanneer u een kledingkast op maat laat maken, dan profiteert u van diverse interessante voordelen. Maatwerk kledingkasten van Kastenstudio Utrecht komen tegemoet aan al uw specifieke wensen en eisen. U profiteert onder meer van de volgende pluspunten:

  • Alle beschikbare ruimte wordt effectief benut
  • Kasten voor onder schuine wanden zijn mogelijk
  • De indeling is altijd volledig naar wens
  • U bepaalt zelf de stijl, de kleur en de afwerking
  • Wij garanderen u een maximale kwaliteit

Maatwerk garderobekasten van de beste merken

Wilt u een kledingkast op maat kopen? Dan krijgt u bij ons altijd een kwaliteitsgarantie. Dit kunnen wij u bieden, omdat wij uitsluitend werken met de beste merken op de markt. Hierbij kunt u denken aan merken zoals Concept Meubel, Variokast, Nolte en Raffito. Kies voor Deens minimalisme, voor een optimaal doordacht Duits design of voor echte Italiaanse kwaliteit. Het kan bij ons allemaal.

U bepaalt zelf hoe u het interieur van uw kledingkast op maat wilt samenstellen. Zo kunt u kiezen voor onder meer handroedes, planken en laden. Uiteraard bepaalt u ook de uitstraling van de maatwerk kledingkast zelf. Wilt u mat of hoogglans, melamine of houtstructuur?

Raffito schuifdeurkast op maat
schuifdeurkast op maat

Heeft u interesse in een kledingkast op maat?

Voor een kledingkast op maat, zit u bij Kastenstudio Utrecht goed. We kunnen ons voorstellen dat u eerst meer wilt weten over de mogelijkheden. Wij bespreken uw behoeften op basis van uw specifieke wensen en eisen voor de kledingkast. Dit nemen wij graag samen met u door, tijdens een bezoek aan onze showroom.

U kunt online een afspraak maken voor uw bezoek. Wij zorgen ervoor dat er een ervaren adviseur voor u klaarstaat. Wilt u eerst meer informatie of advies over een kledingkast op maat? Neem dan gerust contact met ons op.

Waarom kiezen voor een schuifdeurkast op maat van Kastenstudio Utrecht?

 

N

persoonlijke service

N

de beste kwaliteit

N

uitstekende prijs-kwaliteit verhouding

N

gratis en vrijblijvend advies

Raffito schuifdeurkast op maat

Offerte aanvragen

De eerste stap naar uw ideale kast op maat. Vraag hier geheel kosteloos en vrijblijvend offerte aan en ontvang binnen 48 uur een gratis 3D ontwerp van uw kast op maat. Daarna nemen wij contact met u op om de details van uw meubel verder met u door te nemen.

Showroom bezoeken

In onze showroom ontwerpen wij geheel vrijblijvend, onder het genot van een kopje koffie, samen met u uw kast op maat. Volledig in 3D. U krijgt een indruk van de kwaliteit, de mogelijkheden en materialen. Bezoek onze showroom. Wij zijn u graag van dienst.

Inspiratie voor uw inbouw schuifdeurkast op maat