Inloopkast op maat ontwerpen: Raffito kasten

Een inloopkast op maat ontwerpen is de beste keuze wanneer u zeker wilt zijn dat uw inloopkast echt aan al uw wensen en behoeften voldoet. In veel gevallen geldt dat u een kamer in huis over heeft waarin u een inloopkast wilt realiseren. Een maatwerk inloopkast zorgt ervoor dat u niet onnodig ruimte in deze kamer verliest. Alles past perfect en sluit goed aan, waardoor u de ruimte optimaal kunt benutten. Wanneer u interesse heeft in een maatwerk inloopkast van het gerenommeerde merk Raffito, dan bent u welkom bij Kastenstudio Utrecht.

Kast op maat laten maken
inloopkast op maat

Wat zijn de voordelen van een inloopkast op maat?

Er is niet altijd een kamer in huis over om een mooie en ruime inloopkast in te realiseren. Is deze ruimte wél over? Dan is de keuze voor een inloopkast op maat zeker de moeite waard. Een maatwerk inloopkast biedt namelijk veel aantrekkelijke voordelen. U kunt deze ruimte gebruiken voor het opbergen van kleding en accessoires, maar ook als kleedkamer en als ruimte om de was in te strijken.

Grote inloopkasten bieden plaats aan meer dan één persoon, waardoor iedereen er comfortabel gebruik van kan maken, ook als dit op hetzelfde moment moet gebeuren. Een maatwerk inloopkast biedt u ruimte voor al uw kleding, maar ook voor al uw accessoires en extra’s, met praktische opbergruimten. Denk onder meer aan schoenenrekken, stropdasrekken, ruimte voor riemen en aparte plekken voor sieraden.

Waarom kiezen voor een Raffito inloopkast?

Inloopkasten op maat zijn er van verschillende merken. Bij Kastenstudio Utrecht is het merk Raffito goed vertegenwoordigd, en dit is niet voor niets. Raffito is een merk dat vakmanschap, design en stijl kan combineren zoals geen enkel ander merk dat kan. Er is een scherp oog voor detail, maar er wordt ook aandacht besteed aan duurzaamheid. Een maatwerk inloopkast van het merk Raffito staat voor veiligheid en duurzaamheid. U kunt er jarenlang met veel plezier gebruik van maken.

inloopkast op maat
inloopkast op maat

Uw inloopkast op maat zelf indelen

Wanneer u bij ons komt voor een inloopkast op maat van het merk Raffito, dan denken wij graag met u mee over de indeling die voor u het meest ideaal is. We bespreken alle mogelijkheden met u. Hoeveel planken heeft u bijvoorbeeld nodig, en hoeveel roedes? Wilt u misschien extra lades, of juist niet? U kunt de maatwerk inloopkast helemaal indelen zoals u het wilt, zoals het voor uw kledingcollectie en accessoires het best passend is. Uiteraard kunnen wij een 3D ontwerp van de inloopkast maken, zodat u een duidelijk beeld van het eindresultaat heeft. Bent u tevreden? Dan gaan wij aan de slag en maken wij de maatwerk inloopkast voor u. Indien gewenst komen wij de inloopkast inmeten bij u thuis, zodat er absolute zekerheid over de maatvoering is.

U kunt uw inloopkast ook zelf uitbreiden

Natuurlijk kunnen wij de meest uiteenlopende zaken meenemen in het ontwerp van uw nieuwe inloopkast op maat. Toch kan het zijn dat u zelf specifieke wensen heeft die u, mogelijk op een later moment, zelf uit wilt voeren. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een bepaalde passpiegel, aan een zithoek of een make-up tafel. Wanneer u deze uitbreidingen later zelf door wilt voeren, dan kunnen wij hier in beginsel uiteraard rekening mee houden in het ontwerp. Wij luisteren graag naar uw wensen en eisen, zodat we het ontwerp van de maatwerk inloopkast hier goed op aan kunnen passen.

Raffito inloopkast op maat
Raffito inloopkast op maat

Geen ruimte voor een inloopkast op maat?

Een inloopkast op maat is prachtig, maar u moet er wel de ruimte voor hebben. Wanneer alle slaapkamers in de woning in gebruik zijn, of de slaapkamers zijn te klein voor een mooie inloopkast, dan is een kledingkast op maat zeker een mooie optie. Hiervoor bent u bij ons ook welkom. Voor de maatwerk kledingkast geldt eveneens dat wij deze in kunnen delen op basis van uw wensen en eisen. Uiteraard kunnen wij de kast perfect passend maken naar de ruimte waarin deze komt te staan.

Wilt u ook een Raffito inloopkast op maat?

De Raffito inloopkast op maat biedt u de beste garanties en de meest praktische voordelen. Bij Kastenstudio Utrecht staan wij voor u klaar om aan de slag te gaan met uw inloopkast op maat. Door samen uw inloopkast te ontwerpen komen we tot het beste design en resultaat. Kom op afspraak langs in onze showroom, waar wij u graag informeren en adviseren. Uiteraard kunt u zich hier ook laten inspireren. Wilt u eerst meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Raffito inloopkast op maat

Contact opnemen

Heeft u vragen of wilt u meer informatie neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bellen, mailen of het contactformulier invullen.
Ook kunt u een afspraak maken in onze showroom waar wij samen met u uw kast op maat ontwerpen.

Showroom bezoeken

In onze uitgebreide showroom ontwerpen wij geheel vrijblijvend, onder het genot van een lekker kopje koffie, samen met u uw kast op maat. U krijgt dan direct een indruk van de topkwaliteit, de uitgebreide mogelijkheden en enorme diversiteit aan materialen. Bezoek onze showroom. Wij zijn u graag van dienst.

Ontwerp in 3 stappen uw Raffito kast op maat

1

Stap 1

Kies uw stijl
2

Stap 2

Kies uw opstelling
3

Stap 3

Ontwerp uw kast op maat