Industriële boekenkast op maat

Een industriële boekenkast op maat laten maken? Dan bent u natuurlijk van harte welkom bij Kastenstudio Utrecht. Wij hebben ons gespecialiseerd in het vervaardigen van maatwerk kastoplossingen, waaronder uiteraard ook boekenkasten. Tegenwoordig hebben we te maken met tal van mooie interieurstijlen. Hierbij kunt u onder meer denken aan betonlook interieurs, landelijke en moderne interieurs, de klassieke stijl en de industriële stijl. Voor elk interieur kunnen wij mooie kastoplossingen op maat aanbieden. Wilt u een industriële boekenkast op maat laten maken? Dan gaan wij graag voor u aan de slag.

Industriële boekenkast op maat
Industriële boekenkast op maat laten maken

Waarom een industriële boekenkast op maat?

Een boekenkast in industrieel design hoort gewoon goed bij uw industriële interieur te passen. Wellicht wilt u een mooie open kast om uw boeken en accessoires op een mooie manier te tonen, maar het kan ook zijn dat u liever een kast op maat heeft die geheel of gedeeltelijk gesloten is. Dit kan bijvoorbeeld nuttig zijn wanneer u huisdieren heeft en u wilt voorkomen dat er haren tussen de boeken terecht komen. U wilt een stoere boekenkast die bij een industrieel interieur past, maar helaas is het niet altijd mogelijk om een standaard kast te vinden die perfect aan uw wensen voldoet. Een industriële boekenkast op maat is dan de oplossing. Wij kunnen een stoere en robuuste kast maken die perfect bij uw industriële interieur past.

Een open boekenkast of toch een gesloten model?

Als u op zoek bent naar een boekenkast, dan wilt u natuurlijk zeker zijn dat deze boekenkast perfect past bij uw huidige interieur. Wellicht heeft u al andere industriële meubels in uw woning staan, zoals een industrieel tv-meubel, waar u de stijl op aan wilt passen. Vaak bestaan industriële meubels uit hout en metalen, maar we zien ook vaak meubels uit uitsluitend zwart plaatmateriaal in de industriële woontrend voorbij komen.

Wij maken onze industriële boekenkasten op basis van uw wensen en eisen. Een open boekenkast is ideaal wanneer u de inhoud van de kast op een mooie wijze wilt laten zien. Denk hierbij niet alleen aan boeken, maar bijvoorbeeld ook aan foto’s of mooie beelden. De gesloten boekenkasten zijn meer geschikt voor wanneer u de inhoud juist wilt beschermen, zoals tegen stof, vuil en verkleuring.

Industriële boekenkast op maat laten maken
Industriële boekenkast op maat laten maken

Wat voor boekenkast past goed bij uw interieur?

We benoemden het net al even. Er zijn meerdere soorten meubels die passen bij de industriële interieurstijl. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een zwarte boekenkast met veel plaatmateriaal, maar u kunt ook kiezen voor een houten boekenkast in een industriële stijl. Onze boekenkasten worden eenvoudig aangepast op uw voorkeuren. Wellicht gaat de voorkeur meer uit naar een industrieel dressoir of een andere industriële kast. Doordat al onze kasten op maat gemaakt worden kunnen wij aan uw vraag voldoen. Zo kunt u ook bij ons terecht voor een mooie kledingkast of een wandoplossing. Het gaat erom dat u uiteindelijk gaat genieten van de kast die optimaal aan uw wensen voldoet, en daar zetten wij ons graag voor in.

Wij denken met u mee over het design

Een maatwerk industriële boekenkast is natuurlijk nooit standaard. U kunt de boekenkast indelen zoals u dat zelf wilt. Wilt u bijvoorbeeld een boekenkast met deuren of een boekenkast met uitsluitend planken? Combinaties zijn uiteraard ook mogelijk. Dit is het belangrijkste voordeel van een industriële boekenkast op maat. Het legt een veelzijdigheid aan mogelijkheden voor u open. U kunt zelf alle keuzes maken om ervoor te zorgen dat de industriële boekenkast echt wordt zoals u wilt. We kunnen ons voorstellen dat al die keuzes ook overweldigend kunnen zijn. Daarom staan wij altijd voor u klaar om met u mee te denken en u mooie opties voor te leggen. Op die manier vinden we altijd samen een design dat goed bij u past.

Industriële boekenkast op maat laten maken
Industriële boekenkast op maat laten maken

Een realistische voorstelling van de industriële boekenkast op maat

Het kan moeilijk zijn om u voor te stellen hoe een industriële boekenkast op maat er precies uit komt te zien wanneer deze nog vervaardigd moet worden. Wij maken dit graag makkelijker voor u. Wanneer u bij ons komt voor het laten ontwerpen en vervaardigen van een maatwerk boekenkast, dan maken wij een 3D voorstelling van de kast voor u. Op die manier kunt u goed zien hoe de industriële boekenkast er uiteindelijk uit komt te zien. Als dit ontwerp helemaal naar wens is, dan starten wij met het vervaardigen van de boekenkast op maat.

Hoge kwaliteit van de maatwerk boekenkasten

Kastenstudio-Utrecht heeft een ruime ervaring in het ontwerpen en vervaardigen van de meest uiteenlopende kastoplossingen. Hiervoor werken wij samen met diverse ervaren merken die een gegarandeerde kwaliteit leveren. Dit betekent dat wij u altijd kunnen voorzien van de beste garanties met betrekking tot de kwaliteit en de levensduur. U kunt jarenlang zorgeloos genieten van uw industriële boekenkast op maat. Uiteraard bent u bij ons ook welkom voor tal van andere kastoplossingen op maat. U bent altijd welkom in onze showroom, op afspraak, om inspiratie op te doen en kennis te maken met de veelzijdige mogelijkheden. Wij bieden u altijd een eerlijk en professioneel advies op basis van uw specifieke wensen en eisen.

Industriële boekenkast op maat laten maken
Industriële boekenkast op maat laten maken

Wilt u ook een industriële boekenkast op maat laten maken?

Een industriële boekenkast op maat biedt altijd mooie en fijne voordelen, zoals een indeling die perfect bij uw interieur én uw boekencollectie past. Heeft u interesse in een hoogwaardige industriële boekenkast op maat? Dan nodigen wij u uit om op afspraak een bezoek te brengen aan onze showroom. Hier vindt u volop inspiratie én nemen wij graag de tijd om met u mee te denken en van een deskundig advies te voorzien. Uiteraard kunt u ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen wanneer u meer wilt weten over een industriële boekenkast op maat. Wij informeren en adviseren u graag.

Contact opnemen

Heeft u vragen of wilt u meer informatie neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bellen, mailen of het contactformulier invullen.
Ook kunt u een afspraak maken in onze showroom waar wij samen met u uw kast op maat ontwerpen.

Showroom bezoeken

In onze uitgebreide showroom ontwerpen wij geheel vrijblijvend, onder het genot van een lekker kopje koffie, samen met u uw kast op maat. U krijgt dan direct een indruk van de topkwaliteit, de uitgebreide mogelijkheden en enorme diversiteit aan materialen. Bezoek onze showroom. Wij zijn u graag van dienst.