Fijne feestdagen en een gelukkig 2023 namens Kastenstudio Utrecht!

Langzaam verstrijken de laatste dagen van 2022. Het is voor iedereen een jaar geweest vol van veranderingen. Alles om ons heen veranderde, van benzineprijzen tot energieprijzen en van de zorg tot de wekelijkse boodschappen. Uiteraard hebben we er bij Kastenstudio Utrecht ook mee te maken gehad. Toch willen we vooral terugkijken op een mooi jaar, waarin we veel klanten blij hebben kunnen maken met een maatwerk kast. Daarnaast deelden wij ook diverse nieuwtjes, tips en adviezen met u. Graag kijken we hier samen met u nog eens kort op terug voordat we het jaar af gaan sluiten en uit gaan kijken naar een mooi 2023.

fijne feestdagen Kastenstudio Utrecht
fijne feestdagen Kastenstudio Utrecht

De trend van de industriële boekenkast

We hebben te maken met diverse woontrends en op dit moment is de industriële woonstijl zeker een heel populaire trend. Bij ons bent u altijd welkom voor een maatwerk kastoplossing die goed past bij uw specifieke interieurstijl. Natuurlijk is het ons zeker niet ontgaan dat de industriële woontrend op dit moment erg sterk is. Daarom vertelden wij u alles over de industriële boekenkast op maat.

Een goede kastenwand op maat laten maken

De kastenwand is helemaal terug van weggeweest. We hebben een aantal jaren gekend waarin de kastenwand even uit beeld was. We kregen bijvoorbeeld te maken met de minimalistische trend. Toch, vaak zorgt het gebrek aan opbergruimte in huis er weer steeds vaker voor dat er voor een complete kastenwand wordt gekozen. Het is niet alleen een mooie keuze, maar zeker ook een praktische oplossing voor in elke woonkamer. Waar moet u nu rekening mee houten als u een kastenwand op maat wilt laten maken? Wij gaven u handige tips en adviezen.

fijne feestdagen Kastenstudio Utrecht
fijne feestdagen Kastenstudio Utrecht

Het realiseren van de ideale inloopkast

De inloopkast wordt steeds populairder. We zien dat steeds meer mensen met een kamer over in huis kiezen voor het realiseren van een inloopkast in deze kamer. Het is dan ook ideaal. Er ontstaat veel ruimte voor kleding en accessoires, terwijl er in de slaapkamer meer ruimte overblijft voor sfeer. Wanneer u een inloopkast op maat laat maken, dan kan er rekening worden gehouden met al uw wensen en behoeften. Wij legden u alle informatie voor over de Raffito inloopkasten op maat.

Waarom een kledingkast op maat laten maken?

Er zijn ontzettend veel kledingkasten in tal van maten en stijlen te koop. Waarom zou u dan toch kiezen voor een maatwerk kledingkast van Kastenstudio Utrecht? Hier zijn meerdere redenen voor te bedenken. Eén van de belangrijkste redenen is bijvoorbeeld vaak dat echt elk stukje ruimte optimaal benut wordt. U houdt geen loze ruimten, hoeken of kieren over. Natuurlijk gaven wij u een handig overzicht van alle voordelen van het op maat laten maken van uw kledingkast.

Kledingkast op maat Kastenstudio Utrecht
Raffito Barn kastdeuren op maat Kastenstudio Utrecht

Voordelen van een schuifdeurkast

Voorheen hadden vrijwel alle kasten draaideuren, maar tegenwoordig zijn heel veel kasten voorzien van schuifdeuren. Het is dan ook zo dat de schuifdeuren meerdere interessante voordelen met zich meebrengen. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor een mooie en praktische schuifdeurkast op maat. Wij gaven u inzicht in alle belangrijke voordelen van de schuifdeurkast op maat.

Fijne feestdagen en een gelukkig 2023!

Nu we het jaar nog even kort met u hebben doorgenomen willen we echt gaan uitkijken naar het einde van 2022 en een mooi begin van 2023. Kastenstudio-Utrecht wenst u fantastische feestdagen en een gezond, liefdevol en gelukkig 2023. Ook in het komende jaar staan wij natuurlijk graag voor u klaar wanneer u interesse heeft in een maatwerk kastoplossing. Wij zien u graag in onze showroom, welke u altijd op afspraak kunt bezoeken.

fijne kerst en gelukkig nieuwjaar

Contact opnemen

Heeft u vragen of wilt u meer informatie neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bellen, mailen of het contactformulier invullen.
Ook kunt u een afspraak maken in onze showroom waar wij samen met u uw kast op maat ontwerpen.

Showroom bezoeken

In onze uitgebreide showroom ontwerpen wij geheel vrijblijvend, onder het genot van een lekker kopje koffie, samen met u uw kast op maat. U krijgt dan direct een indruk van de topkwaliteit, de uitgebreide mogelijkheden en enorme diversiteit aan materialen. Bezoek onze showroom. Wij zijn u graag van dienst.