Een schuifdeurkast met spiegel op maat laten maken

Wilt u een schuifdeurkast met spiegel op maat laten maken, zodat deze zowel in kleur en stijl als in afmeting perfect op de beschikbare ruimte aansluit? Bij Kastenstudio Utrecht kunt u alle soorten kasten in verschillende afmetingen op maat laten maken, waaronder een mooie kast met schuifdeuren. Een op maat gemaakte kledingkast met schuifdeuren biedt tal van voordelen, waaronder uiteraard een mooie ruimtebesparing in uw slaapkamer. Onze showroom in Utrecht is vanuit heel Nederland goed bereikbaar. Komt u gerust eens op afspraak bij ons langs om de mogelijkheden vrijblijvend door te nemen of direct uw ideale kast samen te stellen.

schuifdeurkast met spiegel
schuifdeurkast met spiegel

Waarom een schuifdeurkast met spiegel?

Een belangrijk voordeel van de schuifdeurkast is de ruimtebesparing. Heeft u beperkte ruimte tussen de kledingkast en het bed? Dan is een schuifdeurkast kopen de meest ideale keuze. U hoeft geen rekening te houden met extra ruimte voor het kunnen openen van de kastdeuren. Daarnaast is een schuifdeur op maat te verkrijgen in tal van kleuren en materialen, waardoor u deze eenvoudig afstemt op het interieur. Een schuifdeurkast op maat laten maken biedt eindeloos veel mogelijkheden om de kast volledig aan al uw wensen en eisen te laten voldoen. Wij denken hierin graag met u mee. Een schuifdeurkast met spiegel, of meerdere spiegels, zorgt direct voor optisch meer ruimte in de kamer, wat zeker ook een aantrekkelijk voordeel is als de ruimte wat kleiner is.

De schuifdeurkast maken in de juiste afmeting

Wij kunnen uw nieuwe schuifdeurkast maken in een afmeting die perfect aansluit op de ruimte waarin de kast uiteindelijk komt te staan. Wilt u de schuifdeurkast 150 breed laten maken? Een kast van 150 cm breed kan voor u de beste maat zijn. Wij gaan daar dan graag mee aan de slag. Heeft u minder ruimte beschikbaar, zoals 120 cm? Dan maken wij de schuifdeurkast 120 breed. Natuurlijk zijn ook tal van andere breedtematen mogelijk, zoals 200 cm wanneer u veel ruimte heeft langs een wand in de slaapkamer. Wij maken alle schuifdeurkasten in onze studio op maat. Dit betekent niet alleen dat u volop keuze heeft aan breedtematen, maar ook aan lengte- en dieptematen. Wilt u een extra hoge of juist een lage schuifdeurkast? Dan behoort dit ook tot de vele mogelijkheden.

schuifdeurkast met spiegel
schuifdeurkast met spiegel

Schuifdeurkasten op maat in de gewenste kleur

Wilt u uw schuifdeurkast zwart, wit of bijvoorbeeld grijs laten maken? Wij bieden onder meer de kleuren zwart RAL 9005, wit RAL 9010 en in licht grijs RAL 7035. Laat u liever een schuifdeurkast op maat maken in een mooie, warme houtkleur? Natuurlijk zijn daar ook tal van mogelijkheden toe. Daarnaast is het mogelijk om meerdere kleuren te combineren in het design. Zo kunt u in de schuifdeurkast zwart en wit met elkaar combineren voor een mooi contrast, zwart met hout voor de industriële stijl, of hout met wit voor de landelijke look. Onze schuifdeurkasten op maat worden altijd uitgevoerd in een kleur of kleurencombinatie die u wilt. Op deze manier kunnen wij met de schuifdeurkast met spiegel altijd een sfeer bereiken die in perfecte harmonie met de rest van uw interieur gaat.

Een standaard schuifdeurkast met spiegel past gewoon niet altijd

U ziet een mooie metalen schuifdeurkast in een meubelzaak, maar deze is eigenlijk net smal om écht voldoende ruimte te bieden. U wilt een zwarte kledingkast, maar in de gewenste maat is de kledingkast alleen beschikbaar in wit. In de winkel zoekt u naar een lage schuifdeurkast, maar u vindt alleen maar modellen die eigenlijk te hoog zijn voor uw slaapkamer. Kortom, standaard kledingkasten en schuifdeurkasten met spiegel passen gewoonweg niet altijd binnen de ruimte die u beschikbaar heeft. Een kast op maat is dan de ideale oplossing. U kunt de schuifdeurkast met spiegel op maat laten maken, zodat deze echt precies goed is. Dit betekent in de meeste gevallen ook dat er geen loze ruimten overblijven waar zich stof kan gaan verzamelen. Dat is ook een aangenaam voordeel!

schuifdeurkast met spiegel
schuifdeurkast met spiegel

Ontdek de voordelen van een schuifdeurkast met spiegel

We noemden eerder al dat een schuifdeurkast met spiegel zorgt voor optisch meer ruimte en voor een aangename ruimtebesparing wegens het feit dat u geen rekening hoeft te houden met de draaihoek van kastdeuren. Toch zijn er nog meer interessante voordelen van een schuifdeurkast te noemen. De keuzeopties zijn groot. U heeft bijvoorbeeld de keuze uit diverse soorten deurvullingen, maar ook uit schuifdeuren zonder of juist met een mooie omlijsting. De ophanging kan naar wens worden uitgevoerd, evenals de toegepaste materialen. Schuifdeuren maken geen herrie wanneer ze gesloten worden. Daarnaast zorgen de schuifdeuren ervoor dat de kast volledig afgesloten wordt, waardoor er geen stof en vuil in de kast terecht komt. 

Gegarandeerde kwaliteit van de schuifdeurkast met spiegel

Wij bieden u altijd de garantie op een optimale kwaliteit en een lange levensduur. De maatwerk schuifdeurkasten, met en zonder spiegel(s), worden door ons gratis ingemeten bij u thuis en de kasten worden met zorg voor u vervaardigd. Uiteraard zorgen wij ook graag voor een professionele bezorging en / of montage, afhankelijk van uw wensen. Wij werken met diverse hoogwaardige, gerenommeerde merken. Zo werken wij onder meer met het populaire en zeer gewaardeerde merk Raffito. Natuurlijk kunt u via onze website nader kennismaken met alle merken waar wij mee werken.

schuifdeurkast met spiegel
schuifdeurkast met spiegel

Wilt u ook een schuifdeurkast met spiegel op maat laten maken?

Heeft u interesse in een mooie maatwerk schuifdeurkast met spiegel? Dan bent u van harte welkom bij Kastenstudio Utrecht. Wij staan voor u klaar met een persoonlijk advies en denken graag met u mee bij het maken van de nodige keuzes voor uw nieuwe kast. Wanneer u een schuifdeurkast met spiegel op maat wilt laten maken, dan nemen wij graag de tijd voor u. Daarom kunt u bij ons een afspraak maken voor uw bezoek aan onze showroom. Indien gewenst kunt u uw afspraak online inplannen bij ons. Wij zetten de koffie of thee graag voor u klaar in Utrecht.

Wilt u een mooie schuifdeurkast op maat laten maken, maar heeft u eerst nog vragen? Voor meer informatie of advies kunt u natuurlijk ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zijn u graag van dienst.

Contact opnemen

Heeft u vragen of wilt u meer informatie neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bellen, mailen of het contactformulier invullen.
Ook kunt u een afspraak maken in onze showroom waar wij samen met u uw kast op maat ontwerpen.

Showroom bezoeken

In onze uitgebreide showroom ontwerpen wij geheel vrijblijvend, onder het genot van een lekker kopje koffie, samen met u uw kast op maat. U krijgt dan direct een indruk van de topkwaliteit, de uitgebreide mogelijkheden en enorme diversiteit aan materialen. Bezoek onze showroom. Wij zijn u graag van dienst.