Kasten van Concept Meubel

De meubelprogramma`s van Concept Meubel zijn bijzonder flexibel en zeer geschikt om zelf uw meubel samen te stellen. Wilt u een boekenkast, tv-meubel, wandmeubel met schuifpaneel of een wandmeubel met een werkplek, dan is dat mogelijk.

Concept Meubel is een eigentijds modern modulair meubelprogramma. Met dit zeer doordachte meubelsysteem kunt u al uw wensen voor een elegant en design georiënteerd meubel vervullen. U kunt kant-en-klare wandmeubelen bestellen via onze webshop of in onze showroom in Utrecht, maar ook alle onderdelen zijn los te bestellen zoals glazen schuifdeuren, verlichtingselementen, lades en legplanken. Op deze wijze stelt u uw eigen unieke meubel samen.
Concept Meubel

Concept Meubel wandmeubel RK10

Ter inspiratie

Wat maakt Concept Meubel zo bijzonder?

U wilt een meubel dat exact voldoet aan uw eisen qua vorm, grootte en design?
U verwacht een tijdloze uitstraling van topkwaliteit tegen briljante prijzen?
Dan zit u goed bij Concept Meubel!
Van eenvoudige tot zeer uitgebreide woonkamerkasten, een functionele kantoorcombinatie tot een perfecte bibliotheek.
Concept Meubel heeft ook voor u de ideale kast. Het design past in elke ruimte en in ieder interieur.
Daarbij is het product ijzersterk door het inwendige honingraatsysteem.

Concept Meubel op maat

Laat u inspireren door de foto’s. Maar u hebt het zelf voor het zeggen; ontwerp uw eigen kast in de kleur die bij u past. Concept Meubel is een moduleprogramma en er kan naar wens worden gevarieerd.
Kies een kant-en-klare kast die u direct wilt bestellen, compleet met onderdelenlijst, maar u kunt ook een andere samenstelling maken, en een offerte opvragen.

U kunt uw Concept Meubel ook zelf samenstellen

Er zijn veel losse elementen beschikbaar in onze webshop die u geheel naar wens kunt combineren. Maar als u liever een kant-en-klaar wandmeubel koopt dan is dit ook mogelijk. Bekijk de meer dan 100 beschikbare wandmeubelen in onze webshop.
Uiteraard vindt u inspiratie op onze website en kunt u altijd op afspraak langskomen in onze showroom in het centrum van Utrecht om de mogelijkheden in onze showroom te bewonderen. Natuurlijk denken wij graag met u mee.